Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, női szemmel milyen előnyei és milyen hátrányai vannak a misszionárius, a kutya és a lovaglópóznak?
Lovagló - ebben a pózban megyek el a leghamarabb max fél perc
misszionárius- itt érzem leginkább hogy egyek vagyunk, nagyon szeretem a súlyát érezni ilyenkor a férfi testének. A teljes összefonódás
kutyapóz - na ezután érzem azt a "hu de keményen meg lettem d...gva" állapotot, ami szintén jó érzés
Problémát nem tudok mondani
-Misszionárius
Előny: jobban van ingerelve a csikló
Hátrány: nálam nincs
-Kutya
Előny: nálam nincs
Hátrány: kevés inger, mély behatolás ami nagy farokkal fájdalmas (én csak a méhszáj ütögetést érzem)
-Lovagló
Előny: nálam nincs
Hátrány: szintén kevés inger, számomra teljesen érzéketlen, nem élvezem sehogy se
Azt hiszem kitalálod melyiket szeretem legjobban.
Misszionárius:
Előny: jól lehet csókolózni, ölelkezni, vadulni, gyengéd lenni, könnyű orgazmus, igazán nőnek érzem magam közben.
Hátrány: begörcsöl a combom ha nagyon megfeszül a lábam ahogy tartom a farom 😌
Lovagló:
Előny: a leggyorsabb orgazmust így érem el, én diktálok, tudunk csókolózni, a mellek előtérbe kerülnek
Hátrány: a jó lovagláshoz nem árt ha fitt az ember lánya, ha csak egyszer tudsz elélvezni, csak a végére tartogasd.
Kutya:
Előny: a beesési szög teljesen más, teljesen máskent erzékeljük a behatolást, igazán izgalmas póz, nagyon vadító, a legjobb ebben a pózban a durvulás.
Hátrány: 17 év alatt 2-3 orgazmus ebben a pózban, több nem, a pasik viszont annál kevésbé bírják orgazmus nélkül.
Én magam mindig vevő vagyok a kiskutya pózra,hiába itt a legkevesebb az orgazmusok száma, még is van benne valmi zsigeri amit nem tudok megunni. Ez a kedvencem.
Misszi: ez nagyon intim, nem tudtok nagyon máshova nézni, mint egymás szemébe.
Lovagló: így megyek el a legkönnyebben, de váltogatnom kell a ritmust, hogy ne fáradjak el.
Kutya: így a legmélyebb a behatolás, de csak akkor tudok elélvezni, ha közben simogatja a csiklóm.
Nekem csak a "kutya" az előnytelen, hátulról nagyon mélyre megy a barátom pénisze és az gyakran kellemetlen.
A többit szeretem, simán elélvezek.
A misszionáriust szeretem, nagyon intim, összesimulunk, végig lehet közben csókolózni, és ahogy magamon érzem a súlyát, pluszban izgalomba hoz hogy az ágyhoz vagyok szögezve.
A kutya a kedvencem, mert hihetetlen nagy inger már az első lökésektől kezdve, lehet nagyon gyorsan és vadul csinálni ahogy szeretem, a lovaglót pedig nem szeretem mert fárasztó és azt sem szeretem ha ugrálnak a melleim. Meg valamiért ha beleülök, fáj is.
Ugyanaz, amit a többiek elmondtak.
A misszionáriusban közel van a másik, ha nem alkalmi kapcsolat, akkor bensőséges, lehet csókolózni, ölelni a másikat, beletúrni a hajába, érezni a másik súlyát stb.
Kutya póznál mélyre lehet hatolni, keményebben lehet csinálni, lehet fenekelni, popsit izgatni, hajat húzni stb.
Lovagló nekem nem kedvenc, de nem vagyok sajna túl fitt. Amúgy ott a dőlészögön lehet könnyen alakítani, mellekkel foglalkozni, szintén csókolózni és végre a párom pihen, élvezi a dolgot. Amúgy élvezem, de fárasztó.
Misszionáriusban szeretem, hogy érzem a páromat egészében, a testét, a bőrét, a súlyát...Lehet csókolni, ölelni...Teljes testi, lelki, érzelmi összefonódás.
Lovaglóban tudok a legkönnyebben elmenni. Ezt szeretem még azért, mert ilyenkor enyém a férfi, ilyenkor teljesen én irányítok. Ilyenkor inkább a testi kielégülésen van a hangsúly mint az érzelmin.
A kutya számomra semmi. Se testi se lelki kielégülést nem ad.
Nekem a szeretkezés szóról a misszionárius póz jut eszembe. Egymás szemébe nézhetünk, csókolózhatunk, ölelkezhetünk, simogathatom a párom hátát, stb. Romantikus és meghitt, ráadásul jól dörzsöli a csiklómat ebben a szögben. Imádom. Hátránya számomra nincs.
A kutyapóz már a dugás kategória. Nagyon erősen ingerli a puncimat, garantált az orgazmus. Hátránya, hogy nehéz kibírnom hangos nyögések nélkül, ráadásul az sem halk, ahogy a párom zacsija a nagy hévben a combomhoz csapódik. A cuppogásról már nem is beszélve.
A lovaglót nem szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!