Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, hogyha egy barátotok 18 éves húga kérne tőletek egy ölelést?
Ha sejtenétek , hogy szűz és szépnek is találnátok belemennétek egy ölelésbe vagy tabunak tartanátok a lányt , mivel egy jó barátotok testvére ? Mit gondolnátok a lányról , rbancnak tartanátok?
Ha megölelnétek, esetleg le is tapiznátok közben ?
Ölelést kért és nem azt, hogy dugd meg.
Lehet tetszel neki, de az is lehet, hogy lelki gondja van, és jól esett neki egy pasi ölelése, aki nem a tesója.
Egy ölelésben nincs semmi, öleltem meg már több barátom nővérét.
Ha egyértelműen jelezné, hogy többet szeretne, akkor megmondanám neki, hogy párkapcsolatom van, szóval részemről felejtős a dolog.
Amikor egyedül voltam volt hogy nekem is jól esett volna egy ölelés még pasiként is.
Megölelném mert csak ölelésről van szó.
Ha jelzi hogy többet is akar akkor a baráti viszonyomtól függ hogy belemennék e.
Viszont ha elírtad a kategóriát és hozzád mint nő jön a pasid húga ölelésért és többért akkor az megint más.
Ölelés akkor is oké lenne, de több már nem, max baráti viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!