Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszú kapcsolatban túl kevés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatban túl kevés számodra a szex, eszedbe jut egy esetleges szexkapcsolat?

Figyelt kérdés
Ha félre léptél emiatt, mennyi idő után, tehát meddig bírtad, meddig vártál hátha normalizálódik a mennyiség? Én kb. 2 évnél tartok, de inkább egyre távolodik kettőnk igénye ahelyett, hogy javulna a helyzet. Nemed is légyszi. Kíváncsi vagyok melyik oldal oldja meg hamarabb külső segítséggel a problémát.

2020. jún. 5. 22:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is meguntam, de birtam kb 15 évig, most már keresgetek.

Kaposváron ez nem egyszerű, nagyobb városban gondolom egyszerűbb. 42F

2020. jún. 5. 22:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék bele. Ha nem tudunk dulore jutni, akkor szakitanek. Jelenleg komoly tavkapcsolatban elek, nalunk ezert rajtunk kivul eso okok miatt ritka a szex, de kibirjuk. Ha egyutt laknank, akkor is megbeszelnenk, hogy mi a probléma es megildanank, mert tiszteljuk a masikat.

25/L

2020. jún. 5. 22:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe, de ez kevés. F
2020. jún. 5. 22:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Most tartunk 8 évnél. Megbeszéltük, nem ért semmit. Nem tartom kizártnak, hogy félre lépek. Szakítani nem akar, pedig mondtam neki, hogy nem bízok már magamban sem, stb.

28 N

2020. jún. 5. 22:39
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Rossz hírem van... ha nem tesztek a tűz újraélesztéséért akkor ez csak rosszabb lesz, magától nem lesz jobb. Két dolgot lehet tenni. Leülni és megbeszélni, megpróbálni újraéleszteni a tüzet. Ha ez nem megy... akkor meg korrektebb lezárni azt ami nem működik.
2020. jún. 5. 22:51
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

És mi lenne ha nem csak várnál a csodára, hanem kinyitnád a szád és megmondanád hogy mi a bajod?

Ha nincs változás, akkor lehet szakítani és aztán menni ahhoz akihez akarsz. N

2020. jún. 5. 22:52
 7/17 anonim ***** válasza:
38%

Nem kioktatást kért senki, hanem egy őszinte választ. De persze azt nem kapott...

2020. jún. 5. 22:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha fontos nekem a párom akkor megoldom magamnak. Olyankor az érzelmi része felülmúlja azt amit a szex adhatna. Ha pedig annyira hiányzik a szex hogy ez az érzés felülmúlja az általa táplált érzéseimet, akkor lezárom, és csak utána keresek mást.

Én nem élek vissza senki bizalmával.

El kell dönteni hogy van-e olyan fontos ez a kapcsolat, hogy az ember hajlandó legyen érte lemondani a rendszeres szexről. Ha nem olyan fontos hogy megérje, akkor semmi értelme egymás idejét húzni, csak egy életünk van.

2020. jún. 5. 22:57
 9/17 A kérdező kommentje:

#6 Én kérek elnézést, legközelebb hangosabban beszéljük meg a problémáinkat, hogy te is halljad.

Azért egy jól működő hosszú kapcsolatot nem akarnék felrúgni. Csak megfordult a fejemben a félrelépés gondolata, és kíváncsi vagyok más hogy bírja ezt a helyzetet.

2020. jún. 5. 23:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jut, de ennél tovább nem jutottam :) 46f
2020. jún. 5. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!