Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolatban túl kevés számodra a szex, eszedbe jut egy esetleges szexkapcsolat?
Én is meguntam, de birtam kb 15 évig, most már keresgetek.
Kaposváron ez nem egyszerű, nagyobb városban gondolom egyszerűbb. 42F
Nem mennék bele. Ha nem tudunk dulore jutni, akkor szakitanek. Jelenleg komoly tavkapcsolatban elek, nalunk ezert rajtunk kivul eso okok miatt ritka a szex, de kibirjuk. Ha egyutt laknank, akkor is megbeszelnenk, hogy mi a probléma es megildanank, mert tiszteljuk a masikat.
25/L
Most tartunk 8 évnél. Megbeszéltük, nem ért semmit. Nem tartom kizártnak, hogy félre lépek. Szakítani nem akar, pedig mondtam neki, hogy nem bízok már magamban sem, stb.
28 N
És mi lenne ha nem csak várnál a csodára, hanem kinyitnád a szád és megmondanád hogy mi a bajod?
Ha nincs változás, akkor lehet szakítani és aztán menni ahhoz akihez akarsz. N
Nem kioktatást kért senki, hanem egy őszinte választ. De persze azt nem kapott...
Ha fontos nekem a párom akkor megoldom magamnak. Olyankor az érzelmi része felülmúlja azt amit a szex adhatna. Ha pedig annyira hiányzik a szex hogy ez az érzés felülmúlja az általa táplált érzéseimet, akkor lezárom, és csak utána keresek mást.
Én nem élek vissza senki bizalmával.
El kell dönteni hogy van-e olyan fontos ez a kapcsolat, hogy az ember hajlandó legyen érte lemondani a rendszeres szexről. Ha nem olyan fontos hogy megérje, akkor semmi értelme egymás idejét húzni, csak egy életünk van.
#6 Én kérek elnézést, legközelebb hangosabban beszéljük meg a problémáinkat, hogy te is halljad.
Azért egy jól működő hosszú kapcsolatot nem akarnék felrúgni. Csak megfordult a fejemben a félrelépés gondolata, és kíváncsi vagyok más hogy bírja ezt a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!