Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szexkapcsolatot kialakítani?
20 éves vagyok és nem volt még ilyenem, igaziból rendes kapcsolatom volt ahol 6 hónap alatt nem jutottunk el a szexig majd mikor ezt felhoztam azt mondta ha nem tudok várni rá akkor nem is szeretem, szóval kidobtam xd
Viszont a tököm tele van (szó szerint) és most leginkább ezt a fajta kapcsolatot keresném.
Néztem társkeresőket de ugye "NeM aZéRt VaGyOk ItT" meg társai szóval semmi nem jött össze.
Tippek?
Szexkapcsolatot úgy alakítasz ki, hogy találsz olyan partnert aki szintén csak dugni akar ÉS szimpatikus vagy neki, elérjen hogy kívánjon - így működik.
Tipp: először csajozni érdemes megtanulni, a nélkül nem fog menni (ebben az #1-esnek igaza van). Rossz lányt választottál elsőre, akivel nem volt meg a szinkron. Haladj tovább. Tanács: ne egyből a bugyiba akarj bejutni, a jó vadász sem ordibálva tör elő flintát lóbálva a bokorból, hanem szép halkan közelíti meg, cserkészi be a "prédát".
Utolsó neked nagyon szépen köszönöm a korrekt választ!
Igen, nem jött össze így elsőre, előfordul.
Ezek hasznos tanácsok is, megfogadom!
A szexkapcsolat szinte kizárólag csak két dolgon függ:
- Pénz
- Kinézet
Ha gazdag és jóképű vagy akkor annyi nővel szexelhetsz amennyit akarsz. De ha ezek hiányzanak lehet akármilyen a személyiséged, nem fogsz tudni szexkapcsolatot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!