Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehetne kialakitani egy anyagiakon nyugvo szexkapcsolatot?
Nem igazan ertek a nok nyelven de szeretek szexelni eddig voltam prostiknal de megse volt tokeletes.
Arra vagyom hogy egy atlagos lany legyen velem de csak szexkapcsolatban.
Es jo erzes lenne ha tudnek anyagi tamogatast nyujtani a lanynak.
Szorakozohelyen ismerkedjek lanyokkal?
Hogy fogod kimagyarázni a lánynak, hogy nem prostitúció, amit kérsz tőle?-,-
Mi a frásznak érzed szükségét, hogy anyagilag támogasd, mire jó ez neked?
Ha szexkapcs kell, keress egy ilyen szándékú lányt, akinek erre van szüksége, ő majd pénz nélkül is bevállalja, aki meg nem akar szex kapcsot, annak nincs az a pénz, amiért belemenne...
Volt egy ilyen kapcsolatom de letetem neki a vegen egy bizonyos osszeget a combjara a masodik talalkozon mikor haza vitem o meg megsertodott es mondta hogy nem olyan lany mit gondolok h penzert van velen es nem fogadta el. Azota hiaba irok neki nem valaszol.
Olyan jo erzes h adhatok nem tudom ez a fetisem
Szerintem is ingyen keress szexkapcsolatot.
(Mondjuk azt nem értem, egy nő miért sértődik meg azon, hgy valaki esetleg támogatná is, mert ezzel k-rvának nézi? Mert az nem gusztustalan ha valaki családos férfival kezd?).
Max apró ajándékokkal meglepheted, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!