Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen gyakran beszélgettek a szexpartneretekkel? (Messengeren)
Én nem nagyon szoktam használni a Facebookot pl. ezért nem is szoktam keresni. Viszont ő egyre gyakrabban ír nekem, azóta beszélgetünk minden nap (nem folyamatosan). Meg érdeklődik felőlem, aztán amikor 1 napig nem válaszoltam, azt írta, hogy reméli, jól vagyok és nem történt semmi komoly probléma. (?)
Akiknek szexpartnere/szeretője van, ti is ilyen gyakran beszéltek egymással? Nekem furcsa ez a nagy érdeklődés, hiszen nem is vagyunk haverok sem, csak néha összejárunk szexelni.
25/N
Mikor még volt ilyen partnerem Csak aznap beszéltünk. Nekem sok lenne ha ennyire akaszkodna rám. Valószínűleg elküldeném és keresnék mást. Néha rámírhat hogy mi van velem lehet érdeklődő, nem robotok vagyunk. De minden nap?:D ne már..
N
Teljesen változó... speciel szoktam tartani a kapcsolatot "amúgy is" a partnereimmel hogy vannak, mi van velük stb. de nem túl zaklatóan, nem akaszkodom rájuk.
Aki viszont mindennap állandóan jelentkezik az... vagy nagyon unatkozik, de méginkább elkezdtek benne dolgozni az érzések, s ha még nem is mondja ki nyíltan (vagy nem vallja be magának sem még) de valószínűleg többet akar mint időnként szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!