Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtetek meg a szexpartneretekkel?
Figyelt kérdés
Nekem idáog valahogy sose jött össze egy ilyen laza kapcsolat, ha volt egy lány, aki tetszett és nem untam volna, akkor neki barátja volt és nem akarta megcsalni, vagy éppen egy barátom barátnője volt, akivel meg én nem akartam. Másokkal meg szimplán nincs meg az összhang.
Ti hogyan és hol találkoztatok az alkalmi partneretekkel?
20F
2019. máj. 6. 18:38
1/14 anonim válasza:
Szerintem válogatós vagy!! Én most itt próbálkozom, de volt hogy az utcán vagy a vonaton ismertem meg..
3/14 anonim válasza:
Itt szoktam lányokkal beszélgetni, aki vevő rá... értelmesen,kedvesen.
Ált tetszik nekik, mert szívesen átjönnek más felületre beszélgetni, egy kis idő után.
5/14 anonim válasza:
Facen csak úgy rairsz teljesen idegenekre? F
6/14 anonim válasza:
Aki itt ismerkedik, mekkora sikerrel teszi?
7/14 anonim válasza:
#5 konkrétan a srác írt rám idegneként
8/14 anonim válasza:
Pl itt is. Fórumokon, szexpartnerkeresőn. N
9/14 anonim válasza:
Én teljesen véletlenül facen. Egyáltalán nem kerestem ott ilyesmit. Mindketten hozzászóltunk egy poszthoz. Én félre értettem amit írt, és kicsit bunkót írtam. Ő meg rám írt, elkezdtünk beszélni. 1,5 hónapra rá találkoztunk csak úgy beszélgetni egy sörözőben, másodszorra átmentem hozzá. Utána még párszor. Most nem nagyon beszélünk. Múlt nyáron kezdődött a dolog. ő 34/F én 26/N
10/14 anonim válasza:
#9 nálunk is valami hasonló volt :D
(Én írtam az FB-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!