Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, volt már olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, volt már olyan, hogy egyszerre 2 (vagy több) pasival ismerkedtetek?

Figyelt kérdés

A végén milyen szempontok alapján tudtatok dönteni, hogy kivel folytatnátok?

Az ismerkedés során szexeltetek az egyikükkel vagy mindkettőjükkel?

A pasik tudtak egymásról?

Ha igen, hogy adtátok az egyikük tudtára, hogy nem őt választottátok?

Ha nem, akkor mit mondtatok a "nem választottnak"?

Később jóban maradtatok, vagy nem is beszéltek/beszéltetek azóta?

Hogy éreztétek magatokat utána? Hogy sikerült jól választani? Vagy bűntudat a másikuk miatt?

2017. júl. 30. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Ezen az oldalon igen, előfordult.

Folytatás még senkivel nem volt, így erről nem tudok nyilatkozni. Szex sem volt ennélfogva.

Nem hiszem, hogy tudtak egymásról, én legalábbis nem beszéltem egymásról nekik. Mivel nem volt folytatás, a többire nincs értelme válaszolni.

2017. júl. 30. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

Nem. Nálam ez elvi és erkölcsi dolog. Egyszerre csak egyel. Szex, csak kapcsolatban.Bár,az is idetartozik,hogy kevés ember fog meg! És én is keveseket!

Ha ha ugrálnának utánam,akkor sem tennék ilyet!Én nem tartom etikusnak.

2017. júl. 30. 21:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok ilyen helyzetben, csak eljátszottam a gondolattal, és nem tudom eldönteni, mennyire etikus a dolog. Lehet, hogy neked van igazad, utolsó. Bár, ha tudnak egymásról... Na mindegy, ezért érdekelnének mások történetei ezzel kapcsolatban. :) Ment a zöld kéz mindkettőtöknek, és megy majd mindenkinek, aki válaszol. :)
2017. júl. 30. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Ismerkedni,beszelgetni szerintem tobb ferfival is lehet,de osszejonni termeszetesen csak eggyel. Szamomra mar a legelso alkalom utan eldol,hogy ki szimpatikus es ki nem.
2017. júl. 30. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Igen. Ismerkedtem, de nem jártam. Az ismerkedési fázisban volt több is egyszerre, mert nyilván nem tudhatom, melyik merre hogyan alakul.

De ha netalántán vmelyikkel alakul vmi, akkor a többit leépitem. Nem tartom etilátlannak, mert nem járok még velük, sem csok, sem semmi komoly nem volt.

2017. júl. 30. 21:56
 6/12 A kérdező kommentje:
És aki egyáltalán nem pártolja az ilyesmit: Akkor ha 2 vagy több pasi kezd udvarolni, már az elején elutasítjátok őket (egyet kivéve talán)?
2017. júl. 30. 22:05
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Általában több van egyszerre a pakliban. Úgy döntök, hogy kire tudok jobban figyelni, mármint akiről megjegyzem amiket mond, vagy amiket én mondok el neki. Találkozás után a többit ignorálom.

Szex csak kapcsolatban (de nem mindig haha)

2017. júl. 31. 04:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Ismerkedésben volt.De sztem más is így teszi. Eredményt kérdezel?
2017. aug. 1. 22:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Amiket pl. fenn írtam, mindenféle tapasztalat érdekel. Meddig "tart" ez az ismerkedés, amit pl. te írtál, utolsó? Úgy értem, hogy mondjuk ismerkedsz 2 pasival, és amikor az egyikkel összejöttök, akkor utasítod el a másikat, vagy csak az ismerkedések elején van több "jelölt"?
2017. aug. 1. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Mivel sokan szeretnének ismerkedni, elkerülhetetlen, hogy egyszerre többen legyenek, aztán majd elválik, hogy ki az aki szimpatikusabb és ki az aki egyáltalán nem az.

Viszont az ismerkedési szakaszban sosem fekszem le egyikükkel sem. Ha valakivel komolyabban meg akarjuk ismerni egymást és érdeklődünk a másik iránt, nem valószínű, hogy 20 perc után az ágyban fogunk kikötni.

Igen, mindig tudnak egymásról és ilyenkor általában el is szokták ezt fogadni :)

Egyszerűen elmondom, hogy már van barátom, de beszélgetni továbbra sem tilos...persze sokszor volt, hogy ezután nem beszéltünk többet néhányukkal, de olyan is akadt, akivel azóta is barátok vagyunk, elfogadta a dolgot és azóta ő sem akar ennél többet.

Bűntudat nem volt (miért kellett volna lennie?)

L 19

2017. aug. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!