Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, volt már olyan, hogy egyszerre 2 (vagy több) pasival ismerkedtetek?
Figyelt kérdés
A végén milyen szempontok alapján tudtatok dönteni, hogy kivel folytatnátok?
Az ismerkedés során szexeltetek az egyikükkel vagy mindkettőjükkel?
A pasik tudtak egymásról?
Ha igen, hogy adtátok az egyikük tudtára, hogy nem őt választottátok?
Ha nem, akkor mit mondtatok a "nem választottnak"?
Később jóban maradtatok, vagy nem is beszéltek/beszéltetek azóta?
Hogy éreztétek magatokat utána? Hogy sikerült jól választani? Vagy bűntudat a másikuk miatt?
2017. júl. 30. 21:35
11/12 A kérdező kommentje:
A bűntudatot pl. arra értettem, ha a srácok nem tudtak egymásról. Így az egyik átverve érezhette magát, hogy ismerkedtek, és hirtelen összejössz mással. Vagy valamilyen hasonló esetben, ha valaki megbántódik valamin a történetben. :)
2017. aug. 1. 22:26
12/12 anonim válasza:
Igen, pont ilyen helyzetben vagyok. Az egyikükkel nagyon jól el tudok beszélgetni, hasonló a humorunk, mindig mosolygok ha ír, szórakoztat a stílusa, kedves, figyelmes, és érdekel. A másik titokzatos, és nagyon erős vele a kémia. De nem igazán tudunk beszélgetni. Viszont nagyon jó hozzá érni, hiányzik, vágyom rá. Először őt ismertem meg, "valami" már volt köztünk. Aztán jött a másik, az, akivel nagyon jó beszélgetni. Nem tudom mi alapján fogok dönteni. Az lenne jó, ha egy férfiban találhatnám meg azt, amit most kettőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!