Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szexeltetek már két férfival egyszerre?
Figyelt kérdés
Az egyik punciba, a másik popsiba tette? Hány évesen történt?2017. júl. 20. 14:18
1/3 anonim válasza:
Nem és nem is szeretnék - nekem egy férfi is elég lenne!!!!
19/L
2/3 anonim válasza:
egyszer csináltuk, hogy párom szájában egy másik farok volt, én meg elkaptam hátulról.
Swingerben volt, csak kis simogatással indítottunk, nem akartunk semmi dugást, de eléggé beindultunk és elmentünk az orálig, párom kipróbálta milyen egy idegen farkat szopni és az egyik váltásban a popsiját magasra emelte és én elkaptam hátulról. Nem számított rá, de nagyon hamar elsült. Később mesélte, hogy nagyon izgató volt és hatalmas orgazmusa volt.
A pasi nagyon meg akarta kettyinteni és már mindent ígért, de természetesen nem engedtük, teljesen ki volt akadva :)
3/3 anonim válasza:
Igen voltam már két pasival többször is. Szeretek szendvicsezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!