Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt alszotok a szexpartneretekkel? L
Én mindig meg szoktam kérdezni, hogy zavarná-e ha együtt aludnánk. Ha nem zavarja, akkor együtt alszunk, volt aki még összebújásra is nyitott volt. Akit zavart azzal meg nem. Szerintem lazán meg lehet ezt beszélni egymással.
F/24
Hetente vagy rosszabb esetben két hetente egyszer tudunk találkozni, ezért olyankor együtt töltünk egy 16-18 órát, estétől másnap délelőttig és persze ilyenkor van együtt alvás is.
"Nem tudunk egymás mellett aludni."
Miért? Csak vele nem? Próbáltál már meg mással is aludni az életben? Ő tud melletted aludni?
26/N
Volt komoly kapcsolatom, ott jól ment az együtt alvás. Mellette viszont nem tudok egyszerűen elaludni. Ő tud aludni mellettem.
Szerintem párkapcsolatban is inkább az a jó, ha elalvás előtt egy ideig összebújtok, aztán mindenki külön ágyban alszik, mert sokkal pihentetőbb úgy aludni.
Szexkapcsolatnál is jó szerintem utána összebújni egy ideig aztán külön aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!