Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, együtt lennétek úgy egy férfival, hogy csak csókolózás és 69, így nem kellene félnetek a teherbeeséstől?
Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 10:12
4/14 anonim válasza:
#1 most kapni fogod a privátokat a lelkes emberektől! 😂
5/14 A kérdező kommentje:
Csak 1es simán lehet kamus kisfiú is...
2018. nov. 20. 10:22
6/14 anonim válasza:
Nem. Annak nincs sok értelme, h felizgatjuk egymást és utána nem lesz szex. Nem szeretem a fél munkát :)
7/14 anonim válasza:
Nem lennék olyannal aki képtelen jól megdugni. Vagy valami aberrációja van.
Egy egészséges férfi tudja hogy a szexnek van eleje közepe és vége.
8/14 anonim válasza:
Engem az orális szex nem elégít ki
Semmi esetre sem lennék így pasival
Teherbe esni meg nem tudok, így probléma megoldva
Azért az orállal összeszedhető nemi bajok nem jutottak eszedbe?
9/14 anonim válasza:
Persze, hogy az 1-es kamus kisfiú, normális nő nem ír ilyet.. Amúgy én tutibiztos nem lennék ilyen pasival
10/14 anonim válasza:
1es vagyok, tudtommal nőnemű :D
Annak ellenère hogy mindenki jött a kamus kisfiù dumàval, valòban ràm ìrt vagy 5 ember :D
Szarkazmust meg èrteni kell szivecskèim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!