Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl keveset szexelünk?
Rámehet.
De a túlterheltség az tényleg okozhat ilyet. Tapasztalatból írom. Dolgoztam ilyen helyen, nagyvállalat raktárában. Reggel keltem, mentem, reggelizni se volt időm, este megérkeztem és már csak arra vágytam, hogy alhassak egyet.
Szombat, vasárnap pihenőnap, annak az időnek a fele is alvársa ment.
Kedvem, az volt, a kiveréshez pl., de enerhia, ráhangolódás nuku, legalább is hétköznapokon.
Abban az időben volt egy távkapcsolatom. Gyakorlatilag csak hétvégén talaálkoztunk, plusz mindennab beszéltünk mondjuk este egy fél- 1 órát. Heti 2-3 szor szex aszt' annyi.
Annyira kímerített az a meló, a folytonos ingázás(otthonról-melóba, meg otthonról-a csajhoz), hogy a fáradtság, meg a kialvatlanság ingerülté tett és szinte, minden találkozásunknál összevesztünk valamin.
Ez ment kb. fél évég, aztán ott vége lett.
Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy 21 voltam, a csaj meg 19, szóval még nagyon kis éretlenek voltunk, de szerintem a kimerültség és az idő amit az a munkahely elvitt a néha 13-14 órás munkanapokkal, az bőven hozzájárult a kapcsolatunk fulladásához.
Ha mindkettőknek elég akkor nem kevés és nem sok - akkor jó ha elég. Egy kapcsolatban a kezdeti fellángolás után alábbhagyhat a gyakoriság, de ez nem gond. Feltéve, ha az érzések, a gyengédség, a megértés ÉS olyan mennyiségű, minőségű intimitás amire mindkét félnek szüksége van megmarad. E miatt ne aggódj.
S igen, a túl sok hajtás, stressz, kialvatlanság eléggé libidócsökkentő - ez mindenkinél így van. Bújjatok össze hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!