Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire izgat benneteket egy egész hétvégiszexmaraton, ahol egy pasi nagyon elintézne benneteket?
Egy pasi örül ha a második menetre feláll neki.
A legtöbb kidől egy menet után.
Én is csak azt kérdezem, hogy mit értesz elintézés alatt: úgy megdugni, hogy attól kódulnék, az jöhet akkor, ha mindez akkor is kezdődik, amikor én készen állok rá testileg és lelkileg is, és szerintem amúgy a legjobb szex a szeretkezésből dugássá fajult elintézős újra szeretkezés, úgy jöhet a maraton, nagyon is, ó, bárcsak! :)
Én naponta háromszor amúgy is örülnék a szexnek, frusztrálja is a barátomat, aki viszont megvan nélküle, elég neki hétvégente... Így belegondolni egy hétvégi szexmaratonba - eskü megkérdezem tőle, hogy lenne-e hozzá kedve? :D Mik a maraton feltételei? Mert mi mondjuk így is sokáig szoktuk húzni, aztán az éhség közbeszól neki, de ja, lehetne egy evős-dugós hétvége, csak evéssel és szexxel, elképzelem, mit szólna az ötlethez... :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!