Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire izgat bennete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire izgat benneteket egy egész hétvégiszexmaraton, ahol egy pasi nagyon elintézne benneteket?

Figyelt kérdés

2020. máj. 30. 22:44
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
20-as rosszul tudod, gondolom neked eleg a maszatolas es nem volt reszed spontan es fergeteges egyejszakas szexben....
2020. dec. 26. 14:04
 22/34 anonim ***** válasza:
69%
#21 Rosszul gondolod. És szerintem jól tudom, hidd el van mögöttem néhány évtized tapasztalat. ;)
2020. dec. 26. 15:59
 23/34 anonim ***** válasza:
41%
40-es pasiként nálam már 10 perc is nagy teljesítménynek számít ha néha összejön, de inkább csak 5 perc szokott lenni sajna. Feleségem azt mondja elég neki, bár most van neki egy fiatalabb pasija aki időnként elég jól lerendezi, de engem szeret és nekem ez a lényeg.
2020. dec. 27. 09:28
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan, hogy hétvégén extra sokat szexeltem a párommal, de egyébként minden nap elintéz 1-szer, vagy 2-szer. 24/L
2021. júl. 15. 12:21
 25/34 anonim ***** válasza:
66%

Lefordítom a kérdést:

Audis pasi hétvégi ingyen wellnessbe vinne megfelelően odaadó lányt. Lazítsunk együtt!

2021. okt. 6. 14:09
 26/34 anonim ***** válasza:
66%
Az Audik szarok, minden romlik bennük, mint a BMW-kbe. Nem jó márkák valljuk be.
2021. okt. 6. 14:23
 27/34 anonim ***** válasza:

ha nem mindig csak azok a nők írnának be mindenhova, akik szerint a hüvelyi orgazmus képtelenség, és ők, magát a szexet élvezik, de azt "órákon át :)))", akkor lehet, hogy kapnál egy valós választ a kérdésedre.

kb. mintha hajléktalanokat kérdeznél arról, hogy benne lennének-e egy órákon át tartó májkrémpartiban, ahol annyi májkrémet ehetnek, amennyi beléjük fér

nyilván mind korgó gyomorral hörögne, hogy igeeeen

kérdezz meg erről egy olyan embert, aki valaha jóllakott egy tisztességes étteremben.

ki fog röhögni, mert nincs értelme a kérdésnek.

2022. aug. 7. 10:28
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyenbe része a barátnőmnek hétvégi kirándulás alkalmával. Nem lett sok minden a kirándulásból, éjszakára foglaltunk szállást. Naponta 5-6x szexeltünk legalább. Volt, hogy elmentünk fürödni, és az öltözőben is megkapta a magáét, izgatta, mert hallhatta más is.
2022. aug. 7. 16:53
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi lennék erre én is. Mert a legtöbb alkalmi mikor oda kerül (persze előtte nem hiszi el és mosolyog), másfél két óra után már nem bírja és minden baja van, fáj a punci,popsi és a száj is. Nem,nem vagyok durva (csak ha kérik). Akkor mi lenne itt két nap alatt. Persze ez nem bántás szándékkal írtam.
2022. aug. 8. 06:30
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
mr. bean kaliberű szégyenkomédia lenne ám, az ide írogató téveszmebajnokok "maratoni szexualitásából" egy ötperces kis videó is...
2022. aug. 8. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!