Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire izgat bennete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire izgat benneteket egy egész hétvégiszexmaraton, ahol egy pasi nagyon elintézne benneteket?

Figyelt kérdés

2020. máj. 30. 22:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%
A második menet után kidőlnél. A legtöbb pasi csak hangember, itt net mögé bújva nagyszájjúskodik
2020. jún. 10. 06:03
 12/34 anonim ***** válasza:
74%
Lehet róla szó
2020. jún. 10. 08:36
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem sok lányt izgat ezek szerint a téma, a legtöbben az érzelgős, puszilgatós erokitát szeretik a vad szex helyett.....pedig vannak ötleteim :)
2020. jún. 10. 09:54
 14/34 anonim ***** válasza:
74%
Ha az a valaki történetesen a barátom lenne akivel vannak érzelmek is akkor miért ne, benne lennék
2020. júl. 7. 16:10
 15/34 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon rá tudnék izgulni, de tökre részletfüggő: mikor - most pl. van emberem, szóval nem aktuális - és ki az illető, miféle ember, olyan értelemben, hogy engem is lát-hall-e vagy csak a saját vágyait akarja kiélni, mert ez a nem mindegy: ha együtt szórakozhatunk, akkor felőlem jöhet a maraton! :) Nem válaszolok privikre, elméletről van szó amúgy is.
2020. júl. 21. 16:44
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
Egész hétvége,ugyan már!!! Egy fél órát sem bírtok,csak a hencegés megy!
2020. júl. 21. 18:36
 17/34 anonim ***** válasza:
93%
Van az a pasi akivel izgatna egy egész hétvégés szexmaraton, de nem olyan formában, hogy jól elintéz. Hanem ahol kiélvezve minden pillanatot kölcsönösen jól érezzük magunkat, egymást, a szexet különböző elemekkel, játékos elemekkel kiszínezzük.
2020. júl. 22. 13:46
 18/34 anonim ***** válasza:
82%
Mit értesz elintézés alatt? Ha jól megkapom a magamét szeretetteljesen és kedvesen, ám tiszta erőből és kitartóan ;) azzal együtt, hogy az én igényeim sem maradnak mellékesek közben, akkor izgatna, ám én sem válaszolok magánba küldött üzenetekre a felhasználónevem védelme érdekében, szóval kár is írnod nekem! :)
2020. júl. 22. 17:59
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, itt midenki nyomatja az érzelgő szűzlibáz, bezzeg ha a török kamionosok túrós faxát kell szopogatni 5 ezerért akkor már nem vagytok ennyire érzelgősek lányok.XD
2020. dec. 25. 01:54
 20/34 anonim ***** válasza:
30%

Itt hencegnek, bezzeg két menet is nehez menne nekik, az is negyed órába sűrítve xDD

A nők nevében mondom: sima maraton érzelmek nékül nem adja senkinek. Vagy a párjukkal vagy a szerelmükkel biztos van hogy órákat szeretkeznek (dugnak - aki ebbe is beleköt) és ölelkeznek, de a legtöbb nő nem akar idegenekkel "maratont" tartani. Szállj le a földre és valld be magadnak, hogy ez csak álom marad kérdező xD

2020. dec. 25. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!