Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexkapcsolatot ti előre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexkapcsolatot ti előre megbeszélitek, vagy így alakul? 22L

Figyelt kérdés
Érdekelne, h h működik a szexkapcsolat.Nem,nem partnert keresek hozzá, főleg nem itt, csak érdekelne h h alakul ki.
2020. máj. 20. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nyílt lapokkal játszom, nincs így szeretlek - úgy szeretlek, max. barátság extrákkal. Ezt minden esetben közlöm szex előtt, hogy később ne legyen bonyodalom, félreértés.

F37

2020. máj. 20. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Írj 😉
2020. máj. 20. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:
13%

Hát, volt mindkettő. Megbeszélni sokkal jobban szeretem.

De amúgy természetesen ide is írhatnak a nők.

23 éves, szőke, kék szemű, informatikus vagyok. Nem, nem szemüveges pattanásos, kövér állat - az egy sztereotípia.

23/F

2020. máj. 20. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Ha egy idegen Lánnyal szóba elegyedünk és egymás szemében megvan a "szikra", akkor a beszélgetést próbálom olyan irányba terelni, hogy egyértelművé váljon számára, hogy szeretnék szexelni vele. Ha erre vevő és a válaszából ez egyértelműen kitűnik, akkor annak szex a vége..

38/F

2020. máj. 20. 16:46
 5/9 A kérdező kommentje:

És ilyenkor nem hanyagolod el a lányt? mindog érdeklődsz felőle?

2020. máj. 20. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Van amikor előre megbeszélésre kerül hogy ki mit vár, mik a határok, van amikor csak úgy "alakul", máskor meg egyértelmű hogy csak szex (swingerben, szexbulikon) és fel sem merül a "több". Akár így, akár úgy, úgy korrekt ha nem csapsz be senkit, nem ringatod hiú ábrándokban, nem hazudsz neki.
2020. máj. 20. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha megismerkedek valakivel akkor kialakul, de általában belém is szeretnek a nők.
2020. máj. 20. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Már az elején így kerestem és így is volt megbeszéltük ki mit vár el a másiktól!

Persze egyszer vége lett ..

f

2020. máj. 20. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
#5 Szinte minden ilyen alkalomból több alkalom lesz, tehát összejárós kapcsolat..
2020. máj. 20. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!