Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexkapcsolatokban miért mindig a nőkben alakul ki érzelem, miért nem fordítva?
Kamu, mindig én lettem szerelmes egy jó szex után . 19f :(
(Most mondom úgy mintha sok lett volna, 1 volt aminek ezért lett vége, elmondtam a lánynak és ő hát.. nem így akarta.)
Nem mindig a nőkben alakul ki, de az arány több a nőknél :D
Mi így vagyunk kódolva, ez bennünk van, mi ösztönösen cselekszünk érzünk így..
Inkább a kor számít szerintem.
Fiatalon lány is, fiú is könnyen "beszerelmesedik", később ehhez azért több kell, mint egy jó szex.
Azért tapasztalhatod ezt, mert itt az oldalon rengeteg fiatal lány kontra idősebb (nős) fószer szexkapcsolatról olvasni.
Csak azert kommentelek, hatha kesobb kiderul a valasz.
En ugyan nem lettem szerelmes egyik szexkapcsolatom soran sem, de egy ideje abbahagytam a dolgot. Egyszeruen nem eri meg, az orgazmusaim ures erzest hagytak maguk utan, a partnereim pedig nem ertettek, miert hanyagolom oket. Egyszeruen keves, ha tenyleg csak szex van. :( ezt tapasztaltam a sajat boromon.
23N
Változó, nem mindig a nőben alakul ki, nálam megtörtént mind a 2 verzió.
Ha magamból indulok ki, akkor azt mondom, hogy érzelmek nélkül nem megy a dolog, megpróbáltam és valahogy nem az igazi...
Ezáltal úgy futok a szexnek, hogy van már valami érzelem bennem, a szex csak felerősíti a kötődést és ettől úgy tűnhet, hogy a szextől lettem szerelmes pedig nem így van, de nem tudom mások hogyan működnek... Az biztos, hogy egy bizonyos vonzalom szükséges ehhez, szerintem senkiben sem kifejezetten a szex miatt alakulnak ki az érzelmek.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!