Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexkapcsolatokban miért mindig a nőkben alakul ki érzelem, miért nem fordítva?
Figyelt kérdés
A pszichológiai háttere érdekelne ennek, hogy mit gondoltok a fentiek okáról.2016. máj. 27. 23:18
11/15 icu75 válasza:
Nekem elég volt szexkapcsolathoz az erős szimpátia(és hogy azért tudjunk beszélgetni) az erősebb érzelmi kötődést úgy kerültem ki hogy mindig több párhuzamosan futó szexkapcsim volt. Nőként kell hozzá hogy egy kicsit racionalista legyél és az eszedre halgass,ne pedig az érzelmeidre. Akinek nem megy,sérülni fog!
12/15 anonim válasza:
#10 tok érdekes volt amit írtál . De szerintem ugyanúgy hozzaernek a lanyok nemi szervehez is tisztába rakás során. A torlokendovel mindkét nemi szervet le kell torolni, független attól, hogy fiú vagy lany a baba.
13/15 anonim válasza:
Kedves nők! Tessék megtekinteni a 3. válaszolót. Ugye milyen aranyos, ha nem veletek fordul elő... Láttam ám h 100%-ra van felpontozva a válasz, ne tagadjátok. Ja és pont ezért, egy fiúnak nem mindig jó felvállalni. Korántsem csak a nőkre igaz hogy kialakul, higgyétek el :D
15/15 anonim válasza:
saját tapasztalatot nem tudok, mert nekem nem megy a szex, ha nem vagyok szerelmes, de barátnőimnél teljesen vegyes volt, ki szeretett bele a másikba, amikor ilyen kapcsolatban voltak.
annyi volt a közös a szexkapcsolatokból, amiket láttam, hogy 90%ban ilyen miatt lett végük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!