Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőként hogy fogadnád gyermeked be jelentené hogy biszexuális és már volt dolga azonos neművel? Vagy esetleg azt hogy homoszexuális vagy leszbikus?
3-as, az a hommancs azzal kezdte, hogy meleg. Szóval gratulálok az elképesztő okfejtésednek. Remélem nem nyomozó vagy.
1-es és 3-as. Ha ti képesek vagytok a saját gyereketeket, akit eddig szerettetek, megvetni, és kidobni az utcára, akkor igen nagy gondok van a fejetekben, de a lelketekben is.
Szerencsére már tudom a nemi irányultságukat.
Elviekben mit tehetnék?Az én gyermekem.Joguk van úgy élni,ahogy nekik jó,én nem szólhatok bele!
Néznék egy hosszú fát,és felakasztanám magamat.
Ehhez jogom van nekem is,és másnak nincs joga beleszólni.
Ennyi.
Én leszbikus vagyok, és teljesen jól fogadta a családom. Ha egy szülő intelligens, akkor azt nézi, hogy a gyerekének mi a jó, mi teszi boldoggá, nem pedig azt, hogy a gyereke nem felel meg annak a képnek, amit alkotott róla vagy elvárt volna. Tudom, hogy sokaknak nem könnyű ezt elfogadni, és sok szülő magát okolja emiatt, de meg kell barátkozni vele idővel. Attól, hogy más a szexualitása, mint az átlagnak, ugyanúgy a gyereked, ugyanúgy fog tanulni, dolgozni, enni, szeretni, utazni, élni.
Remélem az első és a harmadik válaszoló nem fog gyermeket vállani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!