Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretnek puncit nyalni?
Figyelt kérdés
Azt hallom egyre több helyről, hogy nem. Azt hittem ez izgató a férfiaknak.2020. máj. 19. 00:09
21/29 anonim válasza:
43 évesen tudom meg egy 20 évestől, hogy nem is vagyok igazi férfi?
Most mi lesz..?
22/29 anonim válasza:
Az is nagyon izgató, ha meglovagolja a számat miközben nyalom. Volt ilyen lányhoz szerencsém, ő csak csiklónyalástól tudott elélvezni.
23/29 anonim válasza:
A nők büdös, redvás pináját nyalni? Gusztustalan!😖🤢🤮
24/29 anonim válasza:
És mennyire igaza van a 23-as versenyzőnek!
Mindenki kétkedik, hogy milyen jó meg mennyire szeretem, aztán egy váladékos folyásos halszagú csigatalp.
25/29 anonim válasza:
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de én szeretek! Élvezésid, többször is egymás után, amíg el nem zsibbad a szám! F.
26/29 anonim válasza:
Attól függ. Ha duci a tulajdonosa, akkor nem.
27/29 anonim válasza:
Ha izgat a csaj es szep, apolt puncija van, barmikor johet, nem tudok ra nemet mondani :D
28/29 anonim válasza:
Ápoltság kérdése nekem is, imádok nyalni ha szép és vonzó a punci.
29/29 anonim válasza:
23, 24: de ti gondolom elvárjárok, hogy a büdös farkatokat leszopják, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!