Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek ebben a testrészben ennyire a férfiak?
Mit szeretnek ennyire a pasik a punciban?
Mármint a faroknak pl nincs szaga általában,íze sincs. A puncinak pedig mindenképpen van.
Szerintem ez undorító:D
El nem tudom képzelni mit szeretnek benne a pasik :D
19L
Hát szerintem a faroknak egyáltalán semmi szaga se íze.csak amikor elélvez.
De a lányoknak mindenképpen van íze és szaga is,rögtön miután megmosod akár,hiszen mindig van nedv,nem csak akkor amikor elélvez.
Hát én nem ezt tapasztaltam.:D
És köszi,nem kérek privátot,van barátom,csak kívámcsi voltam :D
Pedig van a faroknak is szaga.
Egyébként természetes és ösztönös, hogy vonzódsz férfi létedre egy puncihoz, ha heteroszexuális vagy. A kinézete az illata az érintése és maga a tudat, hogy élvezheted és kényeztetheted mind mind nagyon izgató dolog.
Tudod mit, fordítsuk meg a kérdést. Mit szeretnek ennyire a lányok a faszban?
Aki heteroszexuális a nyílván nem fogja megérteni, hogy mit szeret a másik fél az ő nemi szervében, és eu így van rendjén. Ha meg tudnád magadnak válaszolni, hogy mi a jó a punciban, akkor nem lennél hetero. Így ha egy férfi meg tudja válaszolni, hogy mi a jó a faszban, akkor ő se lenne hetero.
Én sem tudom, de ha megérzem punci illatát, fallosz feláll, ész megáll. Onnantól kezdve csak egy dolog jár a fejemben. Szerintem minden férfi társam így van ezzel. Talán a ferromonok...
Tanulj agykutatónak, akkor lehet, hogy választ találsz rá, de már előtted is próbálták páran, és a válasszal még mindig adósak.
Örülj inkább ennek! Ha majd megtalálálod az igazit, és a Tiéd is ilyen hatással lesz rá, hidd el, nagyon fog tetszeni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!