Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek anyira dugni az emberek? Számomra semmi izgalmas nincs benne.21L
Én csak kukit szeretek szopni még imádom ha nyalnak
Maga az aktus h digi-dugi nem izgalmas nekem se..
Nem tudom mi a jó benne mit kell érezni ..
Sose éreztem belül semmi jót csak az hogy megy pénisz ki be és hogy feszít kicsit fáj . Mondom ettől kéne sikítva meg spriccelve élvezni?
De azért próbálkozom hátha
Bár inkább egy jó kölcsönös orál
Gusztustalannak ,csúnyának tartod de mégis magadba engedted Őket higy is van ez ?
Viszont ha az egész szextől undorodsz akkor minek erőlteted! ? Lehet aszexuális vagy...
Egyáltalán szoktad kívánni a szexet a férfit a kielégülést?
Ha nőies vagy, ezért nem kell arra gyanakorni, hogy elmaradt nálad a serdülés, és a masztiban se találsz élvezetet, pedig többféle módon is próbálgattad, akkor talán aszexuális vagy, ami meglehetősen ritka. Ugyanakkor sok energiád fog megmaradni az élet egyéb területein. :-)
Ha a masztit nem próbáltad, akkor lehet, hogy csak technikai gondod van, bár az a fiún is múlik, hogy mire vezet rá. Végül, az érzelmek annyira sokat számítanak, és könnyen megeshet, hogy a csak kiváncsiságból kipróbált szex nem ad semmit, viszont egy szeretett személlyel minden helyrekerül.
Személyt mondok, mert nem elképzelhetetlen, hogy leszbikus vagy, csak még nem ébredtél rá. A punci is csúnya, undorító?
Nem vagyunk egyformák. A legtöbb ember pedig annyira nem is szeret dugni, sokan csak menőznek vele.
De az biztos, hogy a félrészeg dugásnál sokkal kielégítőbb tud lenni, egy meghitt, tartalmas szerelmeskedés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!