Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tanácsoltok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Harmadjára írom a szöveget, de nem sikerült rövidre,így nem megyek bele a részletekbe.

Egy srác, akivel elkerülhetetlen, hogy találkozzunk, közel került hozzám, úgy, hogy sosem néztem ez előtt így rá. Mivel én tapasztalatlan vagyok, tudom, hogy ezt meg kellett élnem és nem véletlen történt, de bosszantó az egesz. 20 éves vagyok ő a húszas évei végén jár, múlt héten szexeltunk és vele veszítettem el a szüzességem, nagyon jó élmény volt, figyelmes volt minden szempontból, de nem akar többet csak szórakozás. En ezt tudtam, mikor meg történt és igazából én kezdemenyeztem, de nyilvánvalóan nekem azért jelent is valamit, próbálom magamban elnyomni ezt, és sokszor azt érzem, hogy oh hát nekem nem is kell ő, majd valami el kattan bennem és ott van, hogy na jó lenne vele. Viszont ez nem szerelem, csak vonzódás , vagyis ezt gondolom, mert ő az, akivel először el tudtam magam engedni, oda adtam magam, úgy, hogy ennyi ideig vartam a megfelelore, attól még, hogy így alakult, nem bántam meg, mert vágytam rá és örülök, hogy olyannal volt, akivel van kémia. De bennem van, hogy szeretném, ha lenne közöttünk még valami. Mivel friss, még van esély rá, hogy lesz folytatas, ha csak szex, akkor szex. Lehet ez most arra jó. hogy magamból kibeszeljem, az biztos, hogy jól esett így ki írni magamból. Igen, azt is tudom, hogy kissé álom világban élek es valószínűleg, csak meg akart dugni, de szeretném, ha írnátok, hogy ebben a helyzetben mit tegyek, próbáljam elfelejteni, vagy lehet esély még? Saját tapasztalatokat is írhattok, szívesen olvasnám.

Köszönöm, legyen szép napotok! 😊

2020. máj. 18. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Hát tudod ezt hívják úgy, hogy ha 1 csajt rendesen elintézel, főként szüzet, akkor az nyomot hagy...

Én azt mondom, hogy engedd el a kapcsolat témát, mert ha akarna veled bármi ilyet, akkor már együtt lenne veled.

Tudod ha az ember nagyon akar valakit, azt meg akarja tartani.

Tehát igen, még akart dugni, te pedig azt akartad, hogy megdugjon, csak közben nálad lettek érzelmek, nála úgy néz ki, hogy sajnos nem.

Ezt tapasztalt férfiként írom neked.

2020. máj. 18. 23:12
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Jó eséllyel vissza-visszajár néha,de ezt ne vedd többnek mint ami valójában,szimpla szex. Persze nem tudom mennyire népszerű,milyen sűrűn váltogatja a nőket,mert ha ez van,akkor te csak egy szám voltál a sorban,és jobb ha mielőbb elfogadod ezt.
2020. máj. 18. 23:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igazad van, ezzel tisztában is vagyok, hogy ha akarna, akkor nincs akadálya, csak sanjos többet képzelek bele,mint ami valójában. De remélem sikerül ezt elengednem.
2020. máj. 18. 23:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Második. Köszönöm neked is, nem mondanám népszerűnek, de attól még lehet, hogy így fogja fel.
2020. máj. 18. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Még sok szex. Ha úgy érzed hatalmukba kerítenek az érzelmek, akkor viszont gyorsan keress egy másik pasit, ne hagyj űrt a fejedben (se)
2020. máj. 18. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok- A lényeg hogy nagyon fiatal vagy még,szóval lesz időd megtalálni a tökéletes társat,akinél nem lesz kérdés hogy veled marad-e. Addig lehet hogy összetörik a szíved párszor,de ez megesik ebben a kapcsolatok nevű játékban. :)
2020. máj. 18. 23:35
 7/10 A kérdező kommentje:
5-ös, igen, ha lesz még valami, nem hagyom magam jobban bele esni, köszönöm neked!
2020. máj. 18. 23:44
 8/10 A kérdező kommentje:

2-es, remélem meg találom:), mindig azt gondoltam, hogy na nekem egyből meg is lesz, csak rá kellett jönnöm, hogy nem ilyen egyszerű ez.

Minden jót kívánok neked🤗

2020. máj. 18. 23:48
 9/10 Lacc80 ***** válasza:
100%
Én belemennék többe. Mikor vége lesz így is, úgy is fájni fog. De ha okosan akarsz dönteni erőt veszel magadon és keresel valakit, akivel kölcsönös lesz a szerelem is.
2020. máj. 19. 06:26
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es,igen, sajnos ezt fájdalom nélkül nem úszom meg, ezért már úgy vagyok vele, hogy addig ki élvezem amíg tart, lehet nem fog el mélyülni, de legalább van benne jó is, majd meg látom, hogy alakul. De nekem is 2 percenként változik erről a véleményem. Köszönöm neked!
2020. máj. 19. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!