Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal, 3 hónapja van szexuális életünk.
Az a gond hogy az ölelkezés,csókolózás során nagyon kívánom,viszont mikor belevágunk az előjátékba semmi izgalom,alig nedvesedek be vagy szinte nem is.
Próbálom irányítani,mondom neki mit hogyan csináljon,amit úgy is tesz,viszont nem izgulok fel.
Mikor legelőször lefeküdtünk (vele veszítettem el a szüzességem) akkor még úgy gondoltam hogy később biztos más lesz a helyzet,jobb lesz. Azt hittem csak az első pár alkalmat nem fogom élvezni. De azóta 3 hónap telt el és semmi. Nem mondom,mert egy kis élvezet van de tényleg semmi különös.
Pedig mindent megpróbálom hogy élvezzem és mondom neki én is mit hogyan csináljon de nem izgulok fel eléggé,legtöbbször nem vagyok nedves sem.
Párom szerint a szexuális életünk tökéletes,neki 10/11
Mit tanácsoltok?
Valamilyen tudat alatti komplexus gátol a szex élvezetében, ennek számos oka lehet. Lehet múltbéli trauma, vagy egyszerűen csak rossz tudat alatti beidegződés. Valószínűleg nem test, hanem mentális probléma áll fent.
Tanács: pszichológus, türelem, vagy... partnercsere...
Nem lehet, hogy mikor olelkezes, csokolozas kozben nagyon kivanod, akkor kellene ( oke, nem az utcan), sikositoval behatolnia?
En lanykent, nokent sosem igenyeltem azt, amit a nok allitolag szeretnek, inkabb untatott vagy idegesitett.
Nem ugy ertem, hogy azt akartam, lokjenek le es szex utan hagyjanak ott, mint egy rongyot.
De mikor egyszer be vagyok indulva, azonnal birkozni akarok.
Ha csak a nedvesedes elereserol van szo, exert kerdezem. Akkor utnem a vasat, amikor meleg. Amikor oleles, csok kozben erzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!