Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tanácsoltok? Szerintete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tanácsoltok? Szerintetek helytelenül kezelem a problémát?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel több mint 2 hónapja vagyunk együtt. Elég komolyan vesszük mindketten egymást, tehát mindketten szeretnénk , ha ez egy hosszútávú kapcsolat lenne. Minden olyan tökéletes....csak 1 félelmem volt...ami be is igazolódott. Nem vonzódom hozzá testileg eléggé. Azt hittem ez idővel változni fog. Amikor nemrég együtt zuhanyoztunk akkor fel se állt. Ez annyira ciki ,és az ismerőseimmel nem is tudom megbeszélni ezt...pontosan ezért. A helyzet az , hogy én nagyon fel tudok izgulni a kerek avagy formás fenékre. És ezt éreztettem is vele...még a kapcsolatunk elején. Azt javasoltam ,hogy csinálhatna olyan gyakorlatokat, ami formásabbá teszi a feneket ha valaki ezt rendszeresen és kitartóan végzi. Nem mondja nekem , de úgy néz ki ő ezzel nem akar foglalkozni.

Én vele szeretnék lenni , de egy kicsit félek, hogy nekem nem fog menni a sze.x így...És rosszul esik , hogy nem tesz ezért semmit. Már mondtam neki , hogy egy kicsit rosszul érzem magam , hogy erőltetem ezt és ilyeneket kérek tőle, de azt mondta neki jól esik ,hogy foglalkozok ilyen téren vele. Viszont az erőfeszítéseiből ezzel kapcsolatban nem ez jön le. Mit tegyek? Nem tudom , hogy vonzódjak így annyira , hogy jól működjön a sz.ex is. Nem tudom , hogy elmondjam e ezt így neki (eddig csak nagyon finoman céloztam a megoldásra mint azt már említettem) mert egy kicsit önbizalomhiányos lányról van szó. Nem tudom hogy kezelné.

Tudom , hogy ez az egész probléma egy hül.yeségnek tűnhet...de férfi vagyok, a ff.sz.mat nem tudom becsapni, és őt szeretném a legszebbnek látni, de nem tudom. Viszont vele szeretnék maradni.

Szerintetek eddig is hibáztam? Mi lehet a megoldás?

Vagy csak én vagyok hül.ye, hogy ebből problémát csinálok?

F

2019. dec. 15. 18:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Szegény csaj :( te egy nőnek udvarolsz, nem egy seggnek, inkább hagyd el szegényt , mert így megjobban letöröd az önbizalmát :( és magat hibaztatja majd helyetted.
2019. dec. 15. 18:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, legalább kiba.. mint a macskát szarni, ahogy megérdemled. Te meg szedj fel egy megfelelő fenekű lányt!
2019. dec. 15. 18:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked formás fenekű lány kell akkor miért nem olyat keresel? Miért akarod megváltoztatni szerencsétlen lányt? Így csak önbizalomhiányos lesz miattad, mert azt fogja gondolni hogy nem vonzódsz hozzá.
2019. dec. 15. 18:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Undorító vagy
2019. dec. 15. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A másik meg hogy egy fenék formálás nem egyik napról a másikra megy, ez évek kérdése. Addig mit csinálsz? Nem szexelsz vele csak miután formás feneke lett?
2019. dec. 15. 18:15
 6/13 A kérdező kommentje:
igen
2019. dec. 15. 18:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan azért nem vonzódsz hozzá, mert nincs tökéletes segge? Ha máshol jól néz ki, az nem is számít? Felszínes barom.
2019. dec. 15. 18:16
 8/13 A kérdező kommentje:

hát jó ,mondtam, én is rosszul érzem magam emiatt. Akkor nem erőltetem ezt, de ha tudna tenni érte miért nem tesz, én szeretem őt , de attól még nem fog felállni ha nem vonzódok hozzá annyira és más lányokat szebbnek látok. Ez az én hibám de mondtam , nem tudom becsapni magam

Azért jöttünk össze , mert egyébként mindenben harmónikusak vagyunk..a történet csak itt akadt meg..

És bánt hogy nem tesz érte, csak ennyi, de akkor hagyom . lesz ami lesz

2019. dec. 15. 18:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha más lányokat szebbnek látsz, akkor foglalkozzál azokkal, a barátnődet meg kíméld meg magadtól. Vagy azoknak meg te nem kellesz? Nos így jártál. Ne a tökéletes testekre verd a pö.csödet folyton, mert ez lesz az eredmény.
2019. dec. 15. 20:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jól látod hülye vagy - több okból is. Egyrészt mert Mr. Tökéletesnek gondolod magad, másrészt mert neked nem társ kell, hanem csak egy formás fenék, harmadrészt mert erőltetsz egy kapcsolatot ahol nem tetszik a partnered. Az ízlés meg nem "erőszakolható" meg.

Legyél olyan jó a lányhoz, hogy ha csak 2 db feneket látsz benne akkor elengeded lesz helyetted más aki elfogadja úgy ahogy van és szeretni, imádni fogja.

2019. dec. 15. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!