Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőre nézek, csak a szexre tudok gondolni, és ez már zavar. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Zavar, mert nehezíti a kommunikációt. A libidóm viszont óriási.2019. jún. 18. 11:30
1/11 anonim válasza:
Szexpartnert, esetleg barátnőt.
Legszívesebben kiírnám neked vényre, de nem vagyok orvos - na meg a lányok se vényre kaphatóak :D.
2/11 anonim válasza:
Én meg ha férfire nézek ugyanez😅
3/11 anonim válasza:
Akkor keressétek egymást privátban😁
5/11 anonim válasza:
# 2
Akkor, ha eljön az én időm, neked meg felírok egy pasit vényre!.
6/11 anonim válasza:
Thaiföldön lehet, hogy legális az ilyesmi...
7/11 anonim válasza:
Agyad meg NULLA, hogy felszedj egy csajt...
8/11 anonim válasza:
Ez nem agy kérdése, hanem sajnos a kinézet függvénye. Lehetsz akármilyen okos...
9/11 anonim válasza:
Thaiföldön " 2 in 1 " kaptok ilyet.
10/11 anonim válasza:
Szerintem így működik a normál férfi...
Én is minden nőben azt nézem milyen lehet vele ez meg az... Persze a nagyon csúnyákkal agresszívekkel és leszbi külsejűekkel kapcsolatban nem. :D
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!