Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok, mit tegyek, hogy ne zavarjon ilyen hülyeség? 18/L
Igazából attól félek, hogy talál nálam egy közvetlenebb lányt , akinek nincs ilyen problémája és magát is szereti és nincs kisebbségi érzése.
Találkoztam már pár ismerősével és barátjával, az egyikükkel el is kezdtem barátkozni (fiú), de nagyon csúnyán átbaszott és tönkre akarta tenni a kapcsolatunkat, az se esik jól, hogy most vele lóg újra, de elvileg megváltozott. Nem tudom mit higgyek róla.
Habar lany vagyok, de engem meg a fiu helyeben te zavarbal ilyen viselkedessel...
Tudod a hibaid, megsem valtoztatsz rajtuk. Ne gorcsolj ra, hogy kivel fogod jol erezni magad es kivel nem, csak egyszeruen tolts idot emberekkel, es kialakulnak majd baratsagok. Torj ki a csigahazadbol, es ne arra az embrre toltsd ki a negativ energiaid aki a tarsad. Ha ennyire gorcsosen felsz hogy nem ugy tortennek a dolog ahogy szeretned, ne csodalkozz, ha kihat majd az eletedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!