Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok, tanácsoltok? Vagy kihez lehetne fordulni?
Figyelt kérdés
( Trollok kíméljenek! ) CSAK NORMÁLIS TANÁCSOKAT/HOZZÁSZÓLÁSOKAT VÁROK, KÖSZÖNÖM!
Sziasztok!
Nőként egy olyan ,, gondom " lenne,hogy túl hamar elmegyek.... :(
Tudom, hogy ez leginkább férfiaknál a jellemző, a nőknél ritkábban fordul elő...
Hiába olvasgattam utána sajnos semmilyen szert, vagy gyógymódot nem találtam rá, gondolom azért mert nőknél nem igazán jellemző.... :(
2019. aug. 13. 16:06
2/14 anonim válasza:
El tudsz menni többször egymás után?
3/14 anonim válasza:
És az miért baj? Inkább örülj neki! Egy nő annyiszor megy el, amennyiszer akar.
4/14 anonim válasza:
Szóval... Tulajdonképpen mi is a probléma?
5/14 Spiritrobber válasza:
Szia!
Ez egész pontosan miért is akkora gond?
Így a pasikkal sem lesz ilyen jellegű problémád.
Ha esetleg túl intim privátban is írhatsz.
6/14 anonim válasza:
Ha utána továbbra is élvezed a szexet, akkor szerintem nincs gond ezzel. Vagy miért zavar ez téged?
7/14 anonim válasza:
Legtöbb férfit, nem zavarja, ha egy nő hamar el tud menni, továbbá a nők képesek kis szünet után újra szexelni. Viszont ha téged zavar, akkor különböző kegel gyakorlatokkal tudod erősíteni a hüvelyizmodat, illetve gyakorold az orgazmuskésleltetést, szintén gyakorlással. Esetleg keressél föl egy pszichológust, ha pár hónapon belül nincs javulás.
9/14 anonim válasza:
Hülye kérdésre hogyan vársz normális választ? Szerintem nem is nő vagy! Ha az lennél tudnád, hogy a nők nem csak egyszer tudnak élvezni egy aktus során, különösen akkor ha könnyen jön már az első is és gyorsan elélvez. Megszakítani sem kell, a partner dughat tovább és neked szépen fog jönni a következő, meg a következő... Volt már dolgom olyannal is aki csak egyszer élvez el, de neki az az egy is nehezen jön össze. Amit tehát írsz az igen csak ellentmondás!
10/14 A kérdező kommentje:
Van mikor 2-3 perc alatt elmegyek
Lehet h nem ciki, de engem akkor is zavar....
Szeretném,ha minéltovább tartana ...
2019. aug. 13. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!