Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok, tanácsoltok? Vagy kihez lehetne fordulni?
( Trollok kíméljenek! ) CSAK NORMÁLIS TANÁCSOKAT/HOZZÁSZÓLÁSOKAT VÁROK, KÖSZÖNÖM!
Sziasztok!
Nőként egy olyan ,, gondom " lenne,hogy túl hamar elmegyek.... :(
Tudom, hogy ez leginkább férfiaknál a jellemző, a nőknél ritkábban fordul elő...
Hiába olvasgattam utána sajnos semmilyen szert, vagy gyógymódot nem találtam rá, gondolom azért mert nőknél nem igazán jellemző.... :(
De NŐ vagyok!!!!!
Csak nő és nő között is van különbség!!!!!!
Üzenem itt néhány válaszolónak, hogy nem minden nő többmenetes!
Nekem egy után már nem esik jól. És én is elég hamar el tudok menni.
Fellapoztam a mindenttudó kézikönyvet és nem találtam benne sem arra vonatkozó adatot, hogy mennyi az orgazmus "ideális" hossza, sem arra vonatkozót, hogy egy együttlét hányadik perc, hányadik másodpercében kell bekövetkeznie.
Ha ez a "problémája" az valószínűleg nem mentális eredetű, gyógyszer nincs rá.
Kezdjen el szélesen mosolyogni, mivelhogy számos Nőnek hosszas folyamat kell mire "megtanulja" aktus közben is elérni az orgazmust. Továbbá, Ön valószínűleg képes a többszörös orgazmus elérésére. Inkább erre koncentráljon, kis gyakorlással, megfelelő partnerrel menni fog és higgye el a partnerei élvezni fogják! Egészségére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!