Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány miért nem vallja be?
Pasi vagyok,és ahogy látom egyáltalán nem szégyenlik itt a kommentek alapján bizonyos kérdésekben. És nincs is ezzel semmi baj. Szerintem nagyon is hogy bevállalósak,aranyosak. És sokuk nagyon is hogy a kedvében akar járni a pasijuknak,még annak ellenére is,hogy nekik az a dolog épp nem is jön be annyira igazán. ( lásd anál szex pl-ul ) Nyilván egy sem táblával a nyakában szaladgál az utcán hogy nedves a puncim valaki dugja már meg..
De az arra méltó személynek igen hamar "megnyílnak"..
Én sose tagadtam vagy szégyelltem ezt, mert (rám legalábbis) igaz.
Viszont annak semmi értelmét és előnyét nem látom, hogy ezt mindenkivel megosszam. A legközelibb barátnőimmel szoktunk erről beszélni, valamint a párommal. Másnak nincs köze hozzá, sőt, még a barátnőimnek se lenne.
Szerintem a legtöbb lány abszolút nem szégyelli, csak ügyel arra, hogy kivel osztja meg az ilyen gondolatait, ami teljesen érthető. Hidd el, a megfelelő partnernek megnyílunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!