Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csaj a legvonzóbb szexuálisan számotokra, az alábbiak közül?
Tudom, hogy némelyik régebbi kép, illetve azt is, hogy sminket használnak (mint mindenki)...
A kérdés a képeken lévő állapotukra vonatkozik.
És szándékosan olyan képek vannak, ahol főleg, vagy csak az arc látszik, mert arra vagyok kíváncsi, hogy az alapján mit gondolnak az emberek...
Az összes képeken látható nő közszereplő!
1: [link]
2:
3:
4:
5:
Mivel azt kérdezted, hogy SZEXUÁLISAN, ezért a 4-es. Magam sem tudom ezt megmagyarázni, miért, de őt dugnám meg a legjobban, valamiért az ő szexuális kisugárzása a legerősebb.
Egyébként, ha a szexuális szótól eltekintünk, akkor nyilván mindegyik nő nagyon vonzó.
Torony magasan a 3-as viszi a pálmát! Ha ki bontaná a haját,egyszerűen ellenállhatatlan lenne,mondjuk így is az! :)
Gyönyörű nő,kis törékeny de van mellbőség,kedves az arca,van kisugárzása. Nagyon kedves,bájos a mosolya. Egy igazi NŐNEK így kell kinézni..
3., 2., 1., 5., 4.
Ebben a sorrendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!