Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én játszok el a gondolatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én játszok el a gondolattal, amikor ilyen nőket veszek szemügyre?

Figyelt kérdés
Nem egyszer láttam már olyan nőt, aki szűk cicanadrágban lófrált, és a puncija rendesen kirajzolódott. Ezek a nők nem veszik észre magukat ilyenkor, hogy bámulják őket a pasik? A túlnyomó többsége bőven 30 felett van. Én pedig 22 vagyok. Igaz, hogy én is a szűk ruhákat részesítem előnyben, és biztosra veszem, hogy volt már velem olyan, amikor merevedésem volt a farmerban, de ennyire szerintem nem volt észre vehető.

2020. máj. 6. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Persze hogy tudják,azért veszik fel,hogy a fiatal srácokat izgassák,mert otthon már nem izgalmas a párjukkal.
2020. máj. 6. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Most ez a divat.
2020. máj. 6. 10:02
 3/7 Lacc80 ***** válasza:
100%

Szerintem elég közönséges, de van, akinek jól áll.

Aki így szereti, hadd csinálja.

2020. máj. 6. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

1. A szűk, testhez simuló cicanadrágban mindenkinek kirajzolódik, ezért is mondják, hogy az nem "nadrág" és ruhával, hosszú felsővel illene utcára felvenni. Aki ezt figyelmen kívül hagyja, annak valószínűleg kevés köze van a jóízléshez, vagy épp azt élvezi, amit fentebb leírtál.

2. Nehogy azt hidd, hogy amiért nem cicanaciban, hanem szűk farmerben vagy nem látszik ha merevedésed van. Látszik, és ugyanúgy nem "illik" utcán merevedéssel sétálni :)

29/N

2020. máj. 6. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nemcsak te. Azért is vesznek fel ilyent. Én örülök ha ilyen izgalmasat látok. Számomra gyönyörüek!!!
2020. máj. 6. 12:28
 6/7 Lorba ***** válasza:

Hello!

Én is eljátszom ezzel a gondolattal. Én inkább a fiatalabb lányokat szeretem így látni, de nekem azért is tetszik különösen az ilyen látvány, mert pont az ilyesmi ruhadarabokkal kapcsolatos fétisem van.

A bőven 30 felettiek szerintem is inkább direkt öltöznek így, hogy felhívják magukra a pasik figyelmét.

Üdv,

Lorba

2020. máj. 7. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak nyugodtan hagy vegyék fel, legalább van látnivaló. 😋
2020. máj. 7. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!