Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan barátkozhatnék meg azzal a gondolattal, hogy a prostituáltakon kívül más nőknél nincs esélyem?
Miért kellene ezzel megbarátkoznod?
Biztos vagyok benne h nem csak a prostiknál lenne esélyed.
L
Van két kezed, két működő lábad és nagyjából szimmetrikus fejed?
Ha igen, genetikailag minden adott az önfejlesztéshez, a többi csak rinya.
Amíg nem sorolod fel a hibalistát addig semmi értelme ennek a kérdésnek.
Meny' qrvázni akkor.
42 éves vagyok. Nekem sikerült megbarátkoznom a gondolattal, hogy csak a prostik és senki más. Eszméletlen jól érzem magam! A nők csak kiforgatnának a vagyonomból, megcsalnának, és ha házasságot kötnék velük egy gyerek után elválnának tőlem, 18-20 évre anyagilag lekötve egy kib@$*ott gyerektartással. Én ezt látom közvetett közvetlen ismerőseim között. Az a classic társas kapcsolat amiben a két fél vállvetve együtt közösen DOLGOZVA teremti meg a családi vagyont, ahogy azt példaértékűen a szülein tették, mára elveszett. Ma már adott egy rakás instacica, akik nem képesek társas kapcsolatra. Minimális befektetéssel (0 munka, 0 áldozatkészség, 0 lemondás, 0 érzelem, 0 intelligencia), magas elvárásokkal élik supertrendi életüket amiket természetesen Neked kell finanszírozni. Face, insta, tiktok .... a barinők többet tudnak rólad, mint Te magad ..... ki a túrónak kell ez? Pár év magány egy ilyen csajnak és a Dunakeszi úton vagy a Soroksárin grasszál, jobb esetben bérel egy kéglit - akkor a rosszlányokon simán megkaphatod. 20 éve masszívan q*vázok, nem egy olyan esetem volt amikor olyan pic$ába futottam bele aki megpróbált 15 évvel korábban lehúzni, vagy olyanokkal akik 8-12 éve megalázóan küldtek el melegebb éghajlatra egy klubban egy laza italmeghívást követően.
Egy prostinál kevesebb befektetéssel jutsz el oda, ahová sokkal több anyagi ráfordítás után lehet még nem is fogsz egy hétköznapi csajnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!