Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csaj a legvonzóbb szexuálisan számotokra, az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy némelyik régebbi kép, illetve azt is, hogy sminket használnak (mint mindenki)...
A kérdés a képeken lévő állapotukra vonatkozik.
És szándékosan olyan képek vannak, ahol főleg, vagy csak az arc látszik, mert arra vagyok kíváncsi, hogy az alapján mit gondolnak az emberek...
Az összes képeken látható nő közszereplő!
1: [link]
2:
3:
4:
5:
2020. máj. 12. 19:43
21/54 A kérdező kommentje:
2020. máj. 14. 15:17
22/54 anonim válasza:
Mindegyik vonzó számomra! Nem vagyok válogatós!
23/54 anonim válasza:
lana Del Rey: ebben a felállásban egyértelműen őt vinném. Olyan mocskos dolgokat művelnék vele... nőiesebb,formásabb,izgatóbb mint a többi,legalábbis számomra. Victoria nekem túl szép,szóval őt kevésbé tudom elképzelni "piszkosabb"helyzetekben :D
25/54 anonim válasza:
23-as vagyok: Észrevettétek hogy Lana neve visszafelé olvasva mit jelent? Lehet hogy ezért társítok pajzánabb gondolatokat a személyéhez? :D
26/54 anonim válasza:
Ez egy csapda, mivel csak a 3-asnál van dekoltázs, a többinél csak arc fotó! Ezért őt is csak arc alapján fogom rangsorolni, így a 2-esre szavaztam. Egyébként a 4-esen kívül az összes szép, kellemes első benyomást keltett.
27/54 anonim válasza:
Mindegyiket dugnám, de ha muszáj választani, a 4. rózsaszín hajú lányt addig szopatnám amíg kap levegőt. Nagyon bejönnek azok az ajkak
29/54 anonim válasza:
Annyira egyik sem jön be, de ha nagyon választani kéne inkább az 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!