Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bunkó vagyok hogy nincs bűntudatom emiatt?
Figyelt kérdés
Tehát a történet elég bonyolult, köszönöm ha végigolvasod! Szóval 26 éves nő vagyok, 4 éve vagyok a párommal, előtte volt egy nagy szerelmem, akinek tartós időre külföldre kellett mennie és nehezen de muszáj volt belátnunk hogy ez így nem működik, és szakítottunk. Aztán rá egy évre találkoztam a mostani párommal, nagyon szerettem, minden csodás volt 2 évig, majd sajnos elvesztette mellrákban a nővérét, amibe belerokkant lelkileg és inni kezdett. A piától erőszakos lesz, és üvöltözni, csapkod van hogy meg is üt. Mindent megpróbáltam párterápiàtól kezdve a beszélgetéseket, mindent, semmi nem segít. Fűvel fával megcsal és velem is olyan mint eggyel a sok közül, a szexből semmi örömöm nincs, de inkább megteszem neki, mint a törés zúzás és kiabálás. Ha próbálok tőle elköltözni bezár, elzárja a bőröndöm, ha egy éjszakánál többet vagy távol zaklat. Szóval a volt barátom hazautazott, végleg... találkoztam vele, iszogattunk csókolóztunk és kinyílt, ennyi történt, semmi több, de csodás volt! Évek óta először volt orgazmusom. Viszont őszintén nincs bűn tudatom! Most mit tegyek? Rossz szituáció mi?
A bántalmazó kapcsolatból jobb lenne mihamarabb elmenekülnöd. Mert igenis, ez bántalmazó kapcsolat.
Nem lenne bűntudatom, sőt ha az exedre esetleg támaszkodhatsz, akkor talán könnyebben tudsz lépni is.
2020. máj. 11. 22:46
2/12 anonim válasza:
Ez kerdes? Erőszakos állat a pasid hagyd el es allj ossze a regi paliddal
2020. máj. 11. 22:48
3/12 anonim válasza:
Szia
Ha haza költözött akkor itt az ideje menekulnod a parodtol. Ne is legyen bun tudatod emiatt, alapból az a férfi aki meg ut egy not nem érdemel tiszteletet. Lepj ki abbol a borzalombol, fogd meg az első adandó alkalmat mikor nem lesz otthon es menekülj onnan. Nem érdemled hogy olyan körülmények kozott elj amiben vele vagy. Ellenben az igaz szerelmed var rad meg mindig ahogy latom;)
2020. máj. 11. 22:48
4/12 A kérdező kommentje:
*kinyalt
2020. máj. 11. 22:49
5/12 anonim válasza:
Tisztább lenne szakítani, és utána nyalakodni.
2020. máj. 11. 22:55
6/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, működik a kémia még mindig, olyan mint régen. De nem akarom ennek a baromnak kitenni, bár tudom hogy megvédene... de akkor is
2020. máj. 11. 22:56
7/12 anonim válasza:
Én rengetegszer voltam már áldozathibáztatónak tartva, de láss csodát, az ilyen szituációra mondom mindig, hogy lépj ki belőle. Te mindent megpróbáltál, párterápiát, eltűrted a baromságait, kitartottál mellette, nem kellene miért bűntudatodnak lennie.
2020. máj. 11. 23:01
8/12 anonim válasza:
Jaj nemár..
Azt a kérdést, hogy le kell-e lépned a jelenlegi kapcsolatodból, ne vond már sösze a korábbi kapcsoladodtól. Akár van más pasi a környéken, akár nincs, ezt a csávót el kell hagynod, különben te is megjárod. Ennyi. Hogy aztán szingli leszel-vagy sem, az a következő kérdés, de semmi köze a jelenlegi szituációhoz.
2020. máj. 11. 23:11
9/12 anonim válasza:
Kérj segítséget a NANE alapítványtól. Bántalmazottaknak segítenek.
2020. máj. 11. 23:14
10/12 anonim válasza:
Kinyílt, vs kinyalt - enyhe különbség :D
De amúgy egyetértek az előzőkkel, hagyd ott az illetőt és igyekezz megoldani a védelmedet. A legtöbb agresszor visszakozik, ha látja hogy az áldozata mellett kiállnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!