Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni ha én egy lánynak sem vagyok vonzó?
Elég rossz hogy én ilyen kívülálló vagyok ebben. Sosem volt még barátnőm. Egy lánynak sem teszettem még. De vannak olyanok akik még szinte minden lánynak bejönnek...
Pedig nem hiszem hogy ronda lennék.
önbizalomhiány.
lerí rólad.
edz, változtass külsőt, cseréld le a ruhatárad, járj társaságba, legyenek haverjaid, ismerősök, stb, minél több mindenkit ismersz annál több lánnyal is fogsz közvetve találkozni.
De mindentől a legfontosabb: Higyj magadban!
amíg ez nincs meg az összes többi felesleges.
Az edzés egyedül nem, ezzel mindent el tudsz érni: önbizalom, pár haver, jót tesz testnek, léleknek.
Ahogy látod a hónapok alatt hogy alakulsz a tükörben, lesz önbizalmad, elhiszed, hogy nem vagy egy szerencsétlen sz/*rdarab.
Ha ez megvan, jöhet a többi ;)
hajrá, fel a fejjel, tudod hány lány van egyedül? vagy épp sz*r kapcsolatban? szívd fel magad ember, légy férfi és tedd boldoggá magadat, és a leendő csajodat is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!