Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kézzel csinálni lánynak?
Lent,fent,középen vagy hol kell simogatni és hogy?
Szűz vagyok,most lesz az első 18f
Kérdezd meg a lánytól. :)
Még ha tapasztaltabb is lennél a témában, minden lány/nő más, mást élveznek. Egy gyakorlott partnernek is idő, mire kitapasztalja, hogy annak a bizonyos hölgynek mi a jó. Mindenképpen gyorsabb a folyamat, ha a lány irányt mutat. Hajrá ;)
20L
szép lassan végigmész az egész testén és ott ahol elakad a lánynak a levegő és picit beleremeg, Na ott!
Ha elsőre nem találod, akkor végigmész megint.
Amikor a partnerem kézzel kényeztet, először csak simogatja a hasam, a mellem, a combom. Amikor már szétnyitott combokkal fekszem és szinte könyörögni tudnék hogy végre érjen a puncimhoz, "véletlenül" súrolja a kezével mikor a fenekem markolja meg. Aztán visszatér a melleimre... Mikor végül megkönyörül rajtam, határozott mozdulattal simít végig a puncimon, a csiklómtól az ánuszomig. Aztán ujjbeggyel masszírozza, kényezteti a csiklómat. A hangsúly ilyenkor a nedves ujjon, és a reakciók megfigyelésén van. Innentől nincs pontos recept. :)
Remélem tudtam segíteni :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!