Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, akit izgat a puncitágítás vagy popsitágítás és szokta is csinálni a lánynak? Milyen technikával és eszközzel?
Miféle technikára gondolsz?
Síkosító és türelem
Szex előtt mindig tágítom,nem csak úgy bele,oszt jó van.
Így szokták,nem?
Ja,és izgatással szoktam.
Ujjal majd vastagabb dildot használtam persze sok sikositó kell!
Nem extrém tágitas csak 4-5 ujjnyira!
Izgató lenne tágítani csak sajna még nem volt partnerem ebben!
f
Én leginkább anált "tanítok", a "záróvizsgára" viszont előfordult már, hogy a kézfejem is bekerül egy-egy popsiba.. Persze nem első alkalommal, és..
Maga a tanítás a következőképp néz ki: szeretem -talán a kihívás miatt- mindezt úgy érni el a partnereimnél, hogy Ők maguk legyenek kíváncsiak, vágyjanak rá, kívánják! Puncinyalás közben, amikor a csikló már a nyelvem és ajkaim között élvezi a kényeztetést, finoman bekerülnek az ujjaim a popsiba. Ahogy felvesszük a közös ritmust egyre szabadabban mozgok a popsiban, legjobb módszer pedig így elélveztetni a Lányt csiklóra, miközben a fenekét ujjazom. Amikor pedig már a farkam is bekerült a popsiba, szeretem hosszan megélni minden pillanatát, érezni ahogy egyre felszabadultabbá válik a partnerem, amikor már Ő maga is mozog és tűnök el benne egyre mélyebben, majd átélni az első közös anál orgazmusát.. Aztán jöhet a ráadás, ezek után már teljes a megadás a Lányok részéről, az "Azt csinál velem, amit csak akarsz" érzés, gondolat vagy kimondott mondat után jöhet a finom popsidugás, újabb Női orgazmussal és..
Majd a következő alkalmakkor fokozatosan haladva megtapasztalják a partnereim, hogy nem csak szenvedélyesen tudom mindezt elérni (megtenni), azt is tudom, hogyan kell "csapágyasra" dugni egy gyönyörű Női popsit! Persze ehhez szükséges a fokozatosság, viszont tapasztalataim alapján a legfinomabb úrinő is "csatakos" baszásra vágyik, ott belül és tudja is, csak a pillanat kell hozzá.... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!