Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha valaki 26 évesen szűz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha valaki 26 évesen szűz? Lehet ezen még változtatni?

Figyelt kérdés
Mennyire jellemző ebben a korban?
2020. máj. 7. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%

Nekem 34 éves koromig sikerült megőrizni. Még csók sem volt előtte. Az a vicc, hogy amikor megvan az első, rájössz, hogy valójában nem is olyan nehéz dolog ez.

Persze addigra akkora önfejlesztésen estem át, hogy sok nő számára vonzó lettem. Ezt ajánlom neked is.

2020. máj. 7. 16:30
 12/14 anonim ***** válasza:
40%

9-10-es vagyok.

Előző!

"Nekem 34 éves koromig sikerült megőrizni. Még csók sem volt előtte. Az a vicc, hogy amikor megvan az első, rájössz, hogy valójában nem is olyan nehéz dolog ez."

Mekkora igazságot mondasz. Korábban én is azt hittem valami varázspirula kell. Aztán mikor összejött, megkérdeztem magamtól, hogy "Csak ennyi?". Kiderült nem is akkora nagy szám az egészet összehozni.

2020. máj. 7. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon abban a cipőben járok mint te kérdező.
2020. máj. 7. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
En 96 eves vagyok es szuz kisunokam!
2020. máj. 7. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!