15/f van egy barátnőm aki szintén szűz és ezen változtatni szeretnék a kérdesem a következő ↓? ↓
Hogy kezgyek bele? Náluk nálunk?
Csók és utána vetkőztetés vagy mi ennek a szokása? ti hogy hoztátok elő első szexuális helyzeteteket? Készüljek rá valahogy elötte hogy ne menyek el hamar mievel szűz vagyok. Egy átlagos szűz lány medig birja? Vagy a hangján kívül tudhatom valahonan hogy ne essek túlzásba?
"Csók és utána vetkőztetés vagy mi ennek a szokása?"
Na innentől fogtam a fejem...
Változtatni szeretnél... És ő??
Szerintem amíg nem tudod hogyan kezdj intim dolgokba, addig ne is akard, mert sokkal jobb, ha magától jön - és akkor nem kell gondolkozni a hogyan-on.
Eloszor is beszelj vele errol. Lehet hogy o ezzel meg varni szeretne. Viszont ha belemegy akkor is elotte pettingeljetek. Vagy ha nem akartok akkor a szex elott legyen sok elojatek. Nyald ki ha szeretne akkor ujjazd is meg. Majd utanna legyel vele nagyon gyenge. Ovatosan csinald! Kozben ingereld csokokkal simogatassal. Es mindenkeppen figyelj a védekezesre! Legyen nalad gumi!
Es ha esetleg o meg nem akarja akkor se eroltesd a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!