Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok, emiatt nem merek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, emiatt nem merek ismerkedni. Hogy tudnék változtatni ezen? 21/F

Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 19:33
1 2
 1/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Bedobjalak a mélyvízbe?
2016. szept. 18. 19:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Háát, sürgősen tegyél valamit, még most. Ebben a korban még nem késő. 29 évesen, na az lesz valami, én pont így jártam :D
2016. szept. 18. 20:00
 3/16 anonim ***** válasza:
23%

Menj egy prostihoz, és veszítsd el. Utána könnyebb lesz!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__8..

A végén van egy hosszú komment. A srác leírja hogy ki hogy veszítette el a baráti körében. Tanulságos!

2016. dec. 31. 22:33
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Nyugi nekem is ugyan ez van 18/L
2017. febr. 5. 20:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért nem mersz ismerkedni, mert szűz vagy. Azért vagy szűz, mert nem mersz ismerkedni. Merjél. Ennyire egyszerű. Próbálkozzál. Ismerek egy srácot, hát nem egy Adonisz, egyáltalán nem, de ő bepróbálkozik mindenkinél, aki szembe jön. És ezt mindenki tudja is róla. Mégsem ismerek senki mást, akinek annyi csaja lett volna, mint neki. Ismerkedni kell, és próbálkozni. Maximum nem jön össze. De ha meg sem próbálod, akkor biztosan nem fog összejönni. Így ismered meg magadat is. Ha saját magaddal tisztában vagy, utána könnyebben fog menni az ellenkező nemmel való ismerkedés is. Bátorság, nincs veszítenivalód.
2017. febr. 22. 15:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Próbálkozz neten.

Én is ennyi idős vagyok s 3 hó apja járok az első barátnőmmel. Ugyan még mindig szűz vagyok, de nem ezért jöttem össze vele. Ő is szűz.

Én is pró álkoztam sok lánynál. De a külsőm miatt mindig visszautasítást kaptam. Aztán megtaláltam őt akinek a külsőm nem fontos s végre lehetett nekem is kapcsolatom.

Próbálj meg szűz lányoknál próbálkozni, említsd meg nyugodtan hogy te is az vagy még. Hidd el, ha nem r**anc akkor értékelni fogja.

2017. márc. 4. 19:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Tereld el a gondolataidat a szüzességről. Tapasztalatból mondom.

Nekem 27 évesen volt először barátnőm akivel megtörtént a dolog. :D

A lényeg, hogy ne a szexen rugózzon az agyad, hanem, hogy próbálj meg ismerkedni, akár barátkozás céljából is. Azután meg majd fel fogsz oldódni.

2017. márc. 4. 21:16
 8/16 anonim ***** válasza:

Minden agyban dől el. Én 19 évesen eldöntöttem hogy változtatok. Ahogy egyetemre kerültem úgy gondoltam, hogy itt az ideje megrázni magam és a saját kezembe venni a sorsom. Előtte 16 éves koromban volt utoljára barátnőm, de vele nem jutottunk el a szexig. Elkezdtem levetkőzni magamról azokat a dolgokat amik hátráltattak abban, hogy sikeres legyek a nőknél. Pozitívabban gondolkoztam, változtattam a hozzáállásom és nem érdekelt az sem ha pofára esek. Ismerkedtem, barátkoztam és azt vettem észre, hogy kedvelnek sokan, és a nők szemében is vonzó voltam, pedig külsőre nem változtam sokat. Innentől már minden ment simán , volt pár futó kapcsolatom, aztán pedig egy komoly kapcsolatom lett, ami azóta is tart, lassan másfél éve. Minden fejben dől el, és ez tényleg így van. Akarj változtatni, lépni, és vedd a sorsod a kezedbe, mert mindenki képes megcsinálni. Hidd el, hogy menni fogj, és ne félj a visszautasítástól. Ha valaki nemet mondd majd jön a következő ! ;) Sok sikert :)

21f

2017. márc. 12. 18:05
 9/16 anonim válasza:
71%

Semmiképp se veszítsd el prostival csak azért hogy elmondhasd hogy nem vagy szűz.

Ne stresszelj ezen, felesleges. Rengetegen vannak hasonló helyzetben. 19/l

2017. márc. 12. 20:14
 10/16 anonim ***** válasza:
27%

szerintem nem gaz ha fizetsz erte...

sok idos ferfi is bizonytalan egy csinos no tarsasagaban - meg akkor is ha az eletben cegvezetok !

vagy varsz.. a mostani baratom 28 evesen vesztette el... de sztem meg kesobb es alig volt bnoje... furan erzem magam, hogy lany letemre tobb fiuval volt dolgom.

de nekem nem esett le, csak kesobb mondta, hogy halal ideges volt az elso randim.

2017. márc. 31. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!