Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon félek ismerkedni? Lehet ezen változtatni?
Soha nem volt még barátnőm, életemben nem volt kb semmi olyan tapasztalatom lányokkal ami túl ment volna a beszélgetésen. Azt is nehézségek árán. Van pár problémám, önbizalomhiány, szégyelős vagyok bár nemtudom mire mert elvileg nincs magammal gond (ez is csak lányok társaságában ritka alkalmakkor), WoW, társaságban nem tudom miért, de "hülye" leszek lépten nyomon amit csinálok az röhejes, nevetséges :S Ettől még több ilyet követek el. Amúgy tök normális vagyok ha nincs lány a közelemben, ha van akk blokkolok, főleg ha kicsit szebb.
18/F
Figyelj, erre az a megoldás, hogy végig gondolod magadban, hogy ő is csak egy ember, és ő is sz*rik, hugyozik, böfög, fingik.
Ha pedig beképzelt ribi csak azért mert tudja hogy szép, akkor pedig semmit nem vesztettél...
Figyusz, 17 éves vagyok mindjárt 18, 17. szülinapom óta kb nem wowozok, jól tettem hogy nem vetettem meg a kiegészítőt!! (am most meg az animékbe függtem bele picit:D)
15-16 évesen azt hittem nekem sose lehet bnőm, de most egyik nagymenő haverom segíteni fog változtatni a külsőmön (rövid haj, meg megint gyúrni fogok kokszal). A lányoknak UGYANOLYAn fontos a külső mint a fiúknak, ezt ne feledd!! önbizalom növeléshez kövesd Brian Tracy Phoenix szeminariumában az utasításokat!! Nagyon hasznos dolog!! Lényeg hogy ha vkinek tetszel próbálkozz, és olyan társaságba járj ahol menő arcok vannak, nem kocka ratyik, nekem is akad ilyen ismerősöm, pedig én is egy kőkocka voltam, és még mindig az vagyok picit!! próbáld ki az animéket hátha te is leszoksz:D Én már 50 000Ft-ot kurtam el a wowra!! Sajnos TÚL JÓ JÁTÉK!!!! Ezért lehet belefüggeni, főleg ha eredetin tolod! Én lgyőztem ott a Lich Kinget, sikereim voltak a játékba amik kipótolták az életemben a sikertelenséget... De mikor befejeztem depis lettem mondjuk aztéán jött ez az önbizalom növelő szeminárium, írd be a googlébe, szedd le, hallgasd meg!! Csodát tesz hidd el nekem, csinálj mindent úgy benne ahogy mondanak!
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!