Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nagyon félek ismerkedni? Lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még barátnőm, életemben nem volt kb semmi olyan tapasztalatom lányokkal ami túl ment volna a beszélgetésen. Azt is nehézségek árán. Van pár problémám, önbizalomhiány, szégyelős vagyok bár nemtudom mire mert elvileg nincs magammal gond (ez is csak lányok társaságában ritka alkalmakkor), WoW, társaságban nem tudom miért, de "hülye" leszek lépten nyomon amit csinálok az röhejes, nevetséges :S Ettől még több ilyet követek el. Amúgy tök normális vagyok ha nincs lány a közelemben, ha van akk blokkolok, főleg ha kicsit szebb.

18/F

2011. jún. 23. 22:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tök aranyos mikor egy fiú kicsit zavarba van . :) Ha a lány látja rajtad h mi a szitu, oldani kéne a hangulatot neki. Vagy te mondd neki nyugodtan hogy lányok társaságába picit zavartan érzed magad..ő is helyesnek találja majd hidd el ;)
2011. jún. 28. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!