Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok, emiatt nem merek ismerkedni. Hogy tudnék változtatni ezen? 21/F
A 22-es csapdaja....
sza..r ugy.
Azóta sem változott a dolog?
Vegyél bátorságot, és menj el bulizni, akár egyedül is, ha nincs olyan haverod, aki elkísérne. Kicsit oldódj fel - de ne idd le magad részegre, és kezdeményezz a lányoknál, aki bejön, tánc, flört..
Biztos lesz, akinek megteszel. Ha nem is az első próbálkozáskor.
Sajnos elég sokan beadják a derekukat már elsőre, de neked ez még jól is jöhet. Ha csak a szex, a szüzesség elvesztése a cél.
Nem kell senkinek tudni, hogy szűz vagy: ha mersz kezdeményezni, nagyjából tudsz róla, hogy müködik a női test, nem lehet gond.
Amúgy meg ne parázz ezen, nem véletlenül alakulhatott így, ennek nincs nagy jelentősége. Ha egyszer találkozol majd azzal a lánnyal, aki valóban szeret, emiatt nem fog ejteni, ha tapasztalt, majd segít, ha nem, együtt belejöttök a dologba. Ez tényleg így van. Nem kell emiatt frusztrálni magad.
25+N
hivatásos segit rajtad sztem egy tizesért beavat
de lehet olcsóbban is
sok sikert
Nem gáz ha fizetsz érte, de annyit mondok, hogy ez SEMMIN nem fog változtatni.
Én új környezetbe kerültem és sikerült szexelnem egy lánnyal végre.. utána se ment a csajozás jobban, mint előtte.. sőt, még szerelembe is estem és depressziós lettem miatta.
Miért a homlokodra van írva??
Egyébként én szűzzel veszítettem el,és 5* - vol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!