Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok, emiatt nem merek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, emiatt nem merek ismerkedni. Hogy tudnék változtatni ezen? 21/F

Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A 22-es csapdaja....

sza..r ugy.

2017. máj. 27. 17:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Azóta sem változott a dolog?

Vegyél bátorságot, és menj el bulizni, akár egyedül is, ha nincs olyan haverod, aki elkísérne. Kicsit oldódj fel - de ne idd le magad részegre, és kezdeményezz a lányoknál, aki bejön, tánc, flört..

Biztos lesz, akinek megteszel. Ha nem is az első próbálkozáskor.

Sajnos elég sokan beadják a derekukat már elsőre, de neked ez még jól is jöhet. Ha csak a szex, a szüzesség elvesztése a cél.

Nem kell senkinek tudni, hogy szűz vagy: ha mersz kezdeményezni, nagyjából tudsz róla, hogy müködik a női test, nem lehet gond.

Amúgy meg ne parázz ezen, nem véletlenül alakulhatott így, ennek nincs nagy jelentősége. Ha egyszer találkozol majd azzal a lánnyal, aki valóban szeret, emiatt nem fog ejteni, ha tapasztalt, majd segít, ha nem, együtt belejöttök a dologba. Ez tényleg így van. Nem kell emiatt frusztrálni magad.

25+N

2017. jún. 25. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

hivatásos segit rajtad sztem egy tizesért beavat

de lehet olcsóbban is

sok sikert

2017. júl. 4. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem gáz ha fizetsz érte, de annyit mondok, hogy ez SEMMIN nem fog változtatni.

Én új környezetbe kerültem és sikerült szexelnem egy lánnyal végre.. utána se ment a csajozás jobban, mint előtte.. sőt, még szerelembe is estem és depressziós lettem miatta.

2017. aug. 6. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért a homlokodra van írva??

Egyébként én szűzzel veszítettem el,és 5* - vol!

2017. aug. 19. 21:22
 16/16 anonim ***** válasza:
hanyadjára emeled ki ezt a kérdést? amúgy ebben a korban nem sok szűz srácot ismerek a valóéletben, bár nyilván akadnak bőven. na de szerintem két típus van. 1., azért szűz, mert egy tapló a nőkkel, meg az emberekkel úgy globál, ezért mindenki 300 méteres körzetből elkerüli 2., (és szerintem te ehhez a csoporthoz tartozol) annyira nincs önbizalma, hogy kb. a szó fogalmát sem ismeri. egy szűz 19-20 éves csávó akit ismerek, full jól néz ki, mégsincs semmi sikere a lányoknál, mert egyszerűen magában sem bízik, nem tudja, hogyan közeledjen feléjük úgy, hogy jó legyen. azt hiszi, hogy az, hogy gyúr, és méteres karja van, meg hasonlók, már igazi férfivá teszi, közben az egyetlen dolog, amiből önbizalmat merít, az az, ha másokat szid, mert saját magának csak a testét építi, nem a lelki tényezőket keresi. nem mondom, hogy te is ilyen vagy, hogy másokat szidsz a saját sikertelenséged miatt, csak egy példát hoztam.. ha úgy érzed, nincs sikered a nőknél, mindig a gyökereket keresd meg, hogy miért nincs, és azon próbálj változtatni. tegyél róla, hogy ne üljön ki az arcodra, hogy te el vagy keseredve, mert még nem szexeltél, ne szégyelld, hogy nem vagy egy b szógép, hanem beszélgess, flörtölgess minél több lánnyal, de érezzék, hogy te büszke vagy magadra, van önbizalmad, de ugyanakkor másokat se nézel le! ez utóbbi még egy nagyon fontos szempont.
2017. nov. 16. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!