Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz e, hogy a legtöbb nő életében összességében nagy előnyt jelent, hogy bizony náluk van a punci?
De gondolj bele abba, hogy férfiként a farkaddal nem igazán tudsz pénzt kiszedni a nőkből. Ahhoz nagyon fullosnak kell lenni, nőként ez könnyebb, még ha sebezhetőbb akkor is.
Nőként ha azt mondod, odaadom a puncimat cserébe mindent megadsz nekem amit akarok találsz rá embert. Férfiként nem igazán.
Akkor miért lenne egyszerűbb nekik az élet?
Na jó, de nem mindenki szeretne prostituáltként élni, és így szedni ki pénzt pasikból. 🙄 Lehet, hogy megtehetnénk, de én pl. sosem élnék ezzel (egyébként is még kiszolgáltatottabbá tesz, ha arra alapozod a megélhetésedet, hogy amíg fiatal vagy és szép, addig pénzelnek gazdag pasik), ergo egyáltalán nem származik ilyen “előnyöm” abból, hogy nő vagyok.
Az meg, hogy könnyebben juthatsz szexhez... nyilván igaz, de szerintem azzal se vagyunk előrébb, hogy csomó kanos gyökér megkörnyékez, aki valószínűleg amúgy is csak d.gni akar. Párkapcsolatot UGYANOLYAN NEHÉZ a két nemnek kialakítani, és a nők szerintem gyakrabban olyan beállitottságúak, hogy nem vágynak érzelemmentes szexre. 🤷🏻♀️
Uristen, ezt soha nem fogom megerteni. Nekem meg farkam nincsen.
Ha mar itt tartunk, ezzel az erovel inkabb olyan ferfinak lenni hatalom, aki ha szexelni akar, az ordog oreganyjat is megdugja. A no meg beledoglik se tud akarkivel lefekudni es elvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!