Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz e, hogy a legtöbb nő életében összességében nagy előnyt jelent, hogy bizony náluk van a punci?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 13:53
1/14 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett, nem egyenjogúsági vitát szeretnék ezzel nyitni, és semmilyen módon sem szeretném degradálni a hölgyeket!! Abba gondoljunk bele, hogy a mai társadalomban, a mai életviszonyok között mit jelent nőnek lenni, vagy éppen férfinek és ennek milyen előnyei származnak a nők számára.
2020. máj. 7. 13:54
2/14 anonim válasza:
Az biztos, hogy a punci egyfajta hatalom,főleg ha még szépséggel és ésszel is társul.
3/14 anonim válasza:
Semmi előnyöm nem származik belőle. Hiába vagyok csinos, eszem meg humorom is van, esélyem sincs, mert anya vagyok. Ennyi. :)
4/14 anonim válasza:
Eddig leginkább hátrányát éreztem ennek
5/14 anonim válasza:
Ezt csak a férfiak gondolhatják így,egyáltalán nem előny.Sőt!Férfiaknak könnyebb életük van.
6/14 anonim válasza:
A férfiak tették hatalommá a puncit mert bármire képesek érte.
Alapjáratban semmi pluszt nem adna
7/14 anonim válasza:
Nekem hàtrány. Zaklattak, szóltak utánam, bántalmaztak szexuálisan. K*rvára nem előny.
8/14 anonim válasza:
Nem akarok magam ellen beszélni ,meg nem egészen tudom hogy ez abból fakad hogy csaj vagyok vagy sem ,de esett már meg velem ,hogy volt egy vizsgám ami határesetes volt,de a vizsgabiztos rám nézett és azt mondta mivel ilyen kedves vagyok és szép ezért átenged. Meg úgy ámblokk mindig mindenhol vannak ennek előnyei.
9/14 anonim válasza:
Hát, inkább hátránynak mondanám. A nőket gyakran zaklatják, kihasználják, lenézik, és bizony sok “férfi” van, aki ha nem kap abból a p...ból, akkor bizony sértődött kisgyerekké válik, és bosszút áll. :) (pl. Nem fekszel le vele —> semmibe vesz, kirúgat stb.)
10/14 anonim válasza:
Végülis lehet belőle előnyt kovácsolni, de megvannak a hátrányai is.
Mondjuk ha puncim lenne és nem farkam és nő lennék, hát szerintem egyszerűbb lenne szexpartnert találni, csak választanom kellene a felsorakozott férfiak közül egyet. Oszt ennyi.
Anyagilag, egy gazdag férfiből egy nő a puncijával ki tudja belőle szedni a pénzt ha akarja, csupán a punciját használva.
Persze attól születhetsz szerencsétlen nőnek, aki csúnya és képtelen erre és éhenhalsz, ha nem dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!