Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hogy valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valakinek egész életében sosem jön össze egy szex sem?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés lánynál volt eddig lehetőségem de senkivel sem jött össze még.

Vicces mert másnak tök természetes a szex meg már 14 évesen túl van az elsőn. Én meg csak álmodozni tudok róla.

2020. márc. 29. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen!
2020. márc. 29. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sokaknak. Tobbek kozt nekem sem, pedig lassan 36 eves leszek. De valahol nem is banom, hogy igy alakult.
2020. márc. 29. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
60%

23éves vagyok nagyon helyes pasi vagyok de sajnos CIGÁNY

na ez az igazi hátrány!

2020. márc. 29. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Van, ha te úgy döntesz, hogy nem akarod, hogy összejöjjön. Ha akarod, akkor biztos össze fog jönni, tenni kell érte. Ne várd, hogy a csaj szólítson le az utcán azzal, hogy “szia, nem akarsz lefeküdni velem?”, mert ilyen nem fog megtörténni.

22/N

2020. márc. 29. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt/van/lesz ilyen.
2020. márc. 29. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!