Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A valóság és gyakori miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valóság és gyakori miért ennyire más?

Figyelt kérdés
A valóságban nem láttam vagy hallottam olyan nőt, aki szerint 16cm alatt jó egy pénisz, itt meg már lassan max 13cm lehet, hogy jónak nevezzék. Akinek nagyobb van, mindig írják rá, hogy kamu, illetve ha valaki szerint nem jó a kicsi, az egyből megkapja, hogy nem is nő. Ez miért van? Szerintem pont, hogy az adja ki magát nőnek, aki szerint jó a kicsi. Vagy csak simán hazudik.

2020. máj. 7. 12:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Páromé sincs 16, soha nem akarnék nagyobbat, a vastagság ezerszer fontosabb.

A legtöbb nőt nem érdekli annyira a hossz, mint a pasit. Lehet arra fogni a sikertelenséget, de hanem mikropénisz akkor inkább veled van a baj.N23

2020. máj. 7. 14:39
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem, hogy itt az oldalon is miért a hosszúságokkal kell dobálózni? Lehet egy 20 centis farok is vékony, aztán fele annyit nem ér mint egy tömzsi 14 centis.
2020. máj. 7. 15:01
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
A való életben a lányok nagy részének halvány gőze sincs, mekkora lehet a pasi farka, illetve azt mondasz rá, amit akarsz. Nekem 18 évesen az első csajomnak önbizalomnövelés gyanánt azt mondtam, hogy 19 cm a farkam, pedig csak16 cm (tudom, gáz volt...) Mondta is, hogy milyen nagy, meg hogy az exének sokkal kisebb volt, az elején félt is tőle, merthogy elhitte hogy tényleg 19 cm, aztán utána mondta, hogy milyen jól kitölti, és hogy imád velem dugni. Na ő azóta is azt hiszi, hogy az enyém 19 cm, vagy lehet azóta rájött már, hogy hazudtam, kitudja. Meg a másik, hogy a férfiak is sokszor nem is jól mérik, mert felülről kell mérni a szeméremcsonttól, de ha alulról méred, akkor akár 2-3 centivel is többet kaphatsz a valós adatnál. Szóval nem is lehet összehasonlítani, mert összevissza dobálózik a számokkal mindenki.
2020. máj. 7. 15:02
 14/28 anonim ***** válasza:
30%

Én 15cm alatt szóba se állok egy sráccal. Szóval simán igaz.

23L

2020. máj. 9. 11:20
 15/28 mantis religiosa ***** válasza:
100%
#14! Ha nem állsz szóba, akkor honnan tudod meg, hogy mekkora?
2020. máj. 9. 11:38
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát,ha csak a pötchödet tudod felmutatni,mint egyetlen érdem a nőnek,akkor az elég szánalom.

Nagy a valószínűsége,hogy azok,akik folyton a méretbeli adottságaikat domborítják ki,más téren nullák.

Mert ugye,ha rendben vagy minden téren,akkor nem irsz ki naponta kérdéseket a farkadról.

Sajnos van egy rossz hírem.

Attol,hogy valaki nagykalapácsot,villáskulcsot lóbál a kezében,még nem lett szakember!

2020. máj. 18. 08:20
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Hat elnezest kerek, nekem a huvelyem nincs szetmenve, az anatomiam jo es inkabb kisebb farokkal elvezek. Huvelyi orgazmusom lett kozepkoru letemre, nagyon erzem, mi van bennem. De a nagy mindig faj, a kisebbet meg erzem.

Viszont ideggyenge izzado tenyeru pasikra nem vagyom, de hadd legyen jobb nekem, a kisebb.

2020. máj. 18. 18:05
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Itt a gyk-n bárki bármit írhat, hazudhat. Ezért más a valóság. Vannak nők, akik csak a nagyot szeretik, vannak akik a közepeset, átlagot és vannak akik mindegyiket és teljesen mindegy nekik a farok méret.

Párkeresésnél nem az az első kérdés, hogy "Mekkora a farkad?", mert nem ez érdekli a lányokat, hanem a személyiséged. Ha bejön a személyiséged és tetszetek egymásnak, akkor fog jönni a farok téma, de ha a lány szerelmes, akkor nem fogja érdekelni a méreted, csak tudd használni.

Az meg elég gáz, ha csak a nagy farkadra lehetsz büszke, mert akkor nagyon szar irányba megy az életed és egy nulla lehetsz.

2020. jún. 2. 10:00
 19/28 anonim ***** válasza:
15%
amennyi esze van a nőknek általában, megérdemlik, hogy mindig impotens béta hímeket fognak ki
2020. jún. 2. 22:29
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb esetben is 20-30 ember válaszolgat egy kérdésre, ez aztán nagyon-nagyon nem reprezentatív. Pl. huszonévesekből százezres létszám van Magyarországon.
2020. jún. 2. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!