Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóság és gyakori miért ennyire más?
Páromé sincs 16, soha nem akarnék nagyobbat, a vastagság ezerszer fontosabb.
A legtöbb nőt nem érdekli annyira a hossz, mint a pasit. Lehet arra fogni a sikertelenséget, de hanem mikropénisz akkor inkább veled van a baj.N23
Én 15cm alatt szóba se állok egy sráccal. Szóval simán igaz.
23L
Hát,ha csak a pötchödet tudod felmutatni,mint egyetlen érdem a nőnek,akkor az elég szánalom.
Nagy a valószínűsége,hogy azok,akik folyton a méretbeli adottságaikat domborítják ki,más téren nullák.
Mert ugye,ha rendben vagy minden téren,akkor nem irsz ki naponta kérdéseket a farkadról.
Sajnos van egy rossz hírem.
Attol,hogy valaki nagykalapácsot,villáskulcsot lóbál a kezében,még nem lett szakember!
Hat elnezest kerek, nekem a huvelyem nincs szetmenve, az anatomiam jo es inkabb kisebb farokkal elvezek. Huvelyi orgazmusom lett kozepkoru letemre, nagyon erzem, mi van bennem. De a nagy mindig faj, a kisebbet meg erzem.
Viszont ideggyenge izzado tenyeru pasikra nem vagyom, de hadd legyen jobb nekem, a kisebb.
Itt a gyk-n bárki bármit írhat, hazudhat. Ezért más a valóság. Vannak nők, akik csak a nagyot szeretik, vannak akik a közepeset, átlagot és vannak akik mindegyiket és teljesen mindegy nekik a farok méret.
Párkeresésnél nem az az első kérdés, hogy "Mekkora a farkad?", mert nem ez érdekli a lányokat, hanem a személyiséged. Ha bejön a személyiséged és tetszetek egymásnak, akkor fog jönni a farok téma, de ha a lány szerelmes, akkor nem fogja érdekelni a méreted, csak tudd használni.
Az meg elég gáz, ha csak a nagy farkadra lehetsz büszke, mert akkor nagyon szar irányba megy az életed és egy nulla lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!