Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóság és gyakori miért ennyire más?
Nem mind1 már ez az egész? Valakinek a nagy farok nyújt élvezetet, valakinek a kisebb is elég, sőt a nagy kifejezetten fájdalmas neki.
Nekem is voltak komplexusaim mivel átlagos vagy kisebb is annál, az egyik csaj egyszer a suliban pletykált is róla, hogy kicsi. Azóta megtaláltam az álomnőt, akit akár 6-8-szor is eljuttatok a csúcsra, azóta már egyáltalán nem érdekel kinek mekkora és kinek mekkora jön be. Ti is tegyetek inkább így, és ne a komplexusaitokat növeljétek GYK-n.
A gykn többségében ostoba 20-45 közötti szüzek vannak, igazi balekok.
Ezek írják hogy a 10-13 cm elég valamire. De megnyugtatlak, nem elég semmire. Bármelyik nő megmondja.
"De megnyugtatlak, nem elég semmire. Bármelyik nő megmondja." Tudom. Pont ezért nem értem az itteni válaszokat.
#4 Mindenki tudja, hogy számít a méret. Ha valaki olyan hülye, hogy elhiszi, hogy nem számít, az az ő baja.
Mindenki más. Vannak kis farkak, és vannak kis hüvelyek is. Abba nem gondoltok bele? Attól hogy neked majd 20 centire kinyulik a hüvelyed gond nélkül, lehet egy kis pöttöm csajnak 15re se rendesen. Akkor miért kéne ilyen csajnak a 20 centi, ha a 14 is bőven eleg neki. Attol hogy te mélyen szereted magadban, van aki nem.
Nem a kisfarkuakat védem, attól még nem lesz nagyobb farkuk, de ezt adta az élet, kinek kis kinek nagy farok, kinek kis hüvely, kinek nagy. Így kell élni, és megtalálni egymásnak a magadhoz illot.
Mindegy ki mit ír ide, nézz körbe. A valóságban a pasi alapján választanak szexpartnert a nők, nem a péniszmérete alapján. A környezetedben hány olyan nőről hallottál aki azt mondta valakire "azért dugok vele mert nagy farka van", avagy olyat "csak azért szakítottam vele mert átlagos volt a mérete"?
Ami a valóságot illeti... teljesen átlagos a méretem, nem mondom meg hány partnerem volt mert már rég nem számolom, mégsem mondta egy nő sem hogy kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!