Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A valóság és gyakori miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valóság és gyakori miért ennyire más?

Figyelt kérdés
A valóságban nem láttam vagy hallottam olyan nőt, aki szerint 16cm alatt jó egy pénisz, itt meg már lassan max 13cm lehet, hogy jónak nevezzék. Akinek nagyobb van, mindig írják rá, hogy kamu, illetve ha valaki szerint nem jó a kicsi, az egyből megkapja, hogy nem is nő. Ez miért van? Szerintem pont, hogy az adja ki magát nőnek, aki szerint jó a kicsi. Vagy csak simán hazudik.

2020. máj. 7. 12:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
54%
Mert ezek a válaszolók nem nők hanem kisfarkú pasik, és azt hiszik hogy ettől jobb lesz nekik. Egy fajta önigazolas keresés, pedig csak álomvilág...
2020. máj. 7. 12:15
 2/28 anonim ***** válasza:
92%

Nem mind1 már ez az egész? Valakinek a nagy farok nyújt élvezetet, valakinek a kisebb is elég, sőt a nagy kifejezetten fájdalmas neki.

Nekem is voltak komplexusaim mivel átlagos vagy kisebb is annál, az egyik csaj egyszer a suliban pletykált is róla, hogy kicsi. Azóta megtaláltam az álomnőt, akit akár 6-8-szor is eljuttatok a csúcsra, azóta már egyáltalán nem érdekel kinek mekkora és kinek mekkora jön be. Ti is tegyetek inkább így, és ne a komplexusaitokat növeljétek GYK-n.

2020. máj. 7. 12:19
 3/28 anonim ***** válasza:
13%

A gykn többségében ostoba 20-45 közötti szüzek vannak, igazi balekok.

Ezek írják hogy a 10-13 cm elég valamire. De megnyugtatlak, nem elég semmire. Bármelyik nő megmondja.

2020. máj. 7. 12:49
 4/28 anonim ***** válasza:
24%
A gyk elég nagy része abból áll, hogy írnak valami olyan választ, ami simogatja az önbecsülésük. A kis farkú srácoknak az, hogy a kis pénisz oké, megnyugtató, ezért írják ezt. A csajok közül meg jó páran azért, hogy így ne gondolják róluk, hogy a méret számít.
2020. máj. 7. 13:16
 5/28 A kérdező kommentje:

"De megnyugtatlak, nem elég semmire. Bármelyik nő megmondja." Tudom. Pont ezért nem értem az itteni válaszokat.

#4 Mindenki tudja, hogy számít a méret. Ha valaki olyan hülye, hogy elhiszi, hogy nem számít, az az ő baja.

2020. máj. 7. 13:19
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki más. Vannak kis farkak, és vannak kis hüvelyek is. Abba nem gondoltok bele? Attól hogy neked majd 20 centire kinyulik a hüvelyed gond nélkül, lehet egy kis pöttöm csajnak 15re se rendesen. Akkor miért kéne ilyen csajnak a 20 centi, ha a 14 is bőven eleg neki. Attol hogy te mélyen szereted magadban, van aki nem.

Nem a kisfarkuakat védem, attól még nem lesz nagyobb farkuk, de ezt adta az élet, kinek kis kinek nagy farok, kinek kis hüvely, kinek nagy. Így kell élni, és megtalálni egymásnak a magadhoz illot.

2020. máj. 7. 13:24
 7/28 anonim ***** válasza:
8%
"Kinyúlik.."????? Láttál te már igazi nőt???
2020. máj. 7. 13:31
 8/28 anonim ***** válasza:
84%
Igen teljesen más, hiszen élőben még egyszer sem közölte velem egy férfi sem, hogy figyu nekem 16 cm, elég lesz? Vagy csak normális fiúkkal hozott össze az élet, de a pénsiz méret sose volt téma, pedig mindegyik nagyjából az átlagos volt. És egyik barátnőmtől se hallottam még, hogy hm hát igen, ez csak 14,és stb. K{rkerülettel ez már nem jó. Mert a valóságban senki sem járkál egy mérőszalaggal randizni, h hm bocsika 16 alatt már kuka
2020. máj. 7. 14:01
 9/28 anonim ***** válasza:
82%

Mindegy ki mit ír ide, nézz körbe. A valóságban a pasi alapján választanak szexpartnert a nők, nem a péniszmérete alapján. A környezetedben hány olyan nőről hallottál aki azt mondta valakire "azért dugok vele mert nagy farka van", avagy olyat "csak azért szakítottam vele mert átlagos volt a mérete"?

Ami a valóságot illeti... teljesen átlagos a méretem, nem mondom meg hány partnerem volt mert már rég nem számolom, mégsem mondta egy nő sem hogy kicsi.

2020. máj. 7. 14:08
 10/28 anonim ***** válasza:
89%
Én elismerem, hogy jobban szeretem a nagyobbat, de azt is, hogy a kicsivel is lehet jó munkát végezni
2020. máj. 7. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!